Пошук

Новини громади

25 Квітня, 2023 р., 11:12
Жителі Калинівської громади, а також українці, які вимушено проживають на території Калинівської громади, можуть підвищити свою кваліфікацію або здобути новий фах за ваучером.
25 Квітня, 2023 р., 08:59
За інформацією ВСП Калинівський відділ, 19 квітня із громадських криниць м.Калинівка були відібрані проби води на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники.
25 Квітня, 2023 р., 08:32
Російські окупанти штурмують Бахмут і не можуть відрізати дороги на місто, Збройні Сили України на Донбасі відбили 43 атаки на добу. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
24 Квітня, 2023 р., 10:08
Знову трагічна звістка надійшла у Калинівську громаду: у жорстоких боях за Україну у Донецькій області загинув відважний Герой Петро Ковтанюк.
24 Квітня, 2023 р., 08:18
Російські окупанти продовжують штурмувати Бахмут, намагаючись перерізати дороги на Часів Яр та Костянтинівку. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
21 Квітня, 2023 р., 13:14
Ще один шкільний автобус придбали у Калинівській громаді. Це вже другий у нинішньому році і третій з початку повномасштабної війни автобус, який міська рада купує для потреб закладів освіти Калинівської громади.
21 Квітня, 2023 р., 08:42
Протягом минулої доби російська федерація завдала 23 авіаційних удари. В ніч на 21 квітня  ворог застосував близько 10 БпЛА типу “Шахед-136” (інформація уточнюється), 8 з яких - знищено нашими захисниками, інформує Генеральний штаб ЗСУ. Також російські агресори здійснили 49 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед мирного населення, зруйновані та пошкоджені приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Як повідомила в ефірі телемарафону речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк, на Вінниччині також є влучання в об'єкт інфраструктури.
20 Квітня, 2023 р., 14:06
На колінах, з великою шаною та повагою вручили ордена «За мужність» ІІІ ступеня рідним загиблих у російсько-українській війні Героїв сержанта Сергія Кота та старшого солдата Андрія Пилипчука.
20 Квітня, 2023 р., 11:20
Цьогорічні погодні умови змінили хід виконання запланованих робіт. Однак, як тільки погода покращується, у старостинських округах відразу ж беруться за роботу.
20 Квітня, 2023 р., 08:33
Минулої доби Сили оборони відбивали штурми російських окупантів у Бахмуті, Мар'їнці та в районі Вугледара. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь