Пошук

У Калинівській громаді закінчили роботу пришкільні літні табори

Дата: 26.06.2023 08:00
Кількість переглядів: 576

Фото без описуШвидко, але з гарними враженнями промайнуло кілька тижнів роботи пришкільних таборів, які діяли у Калинівській громаді. Цьогоріч, вперше за останні три роки, відкрилися пришкільні табори.

У Калинівській громаді діяли 10 таборів, в яких оздоровили 435 дітей пільгових категорій: діти сироти, з багатодітних родин, з особливими освітніми потребами, діти захисників України, які нині захищають Україну та тих, хто загинув за рідну землю, а також активні учасники спортивних змагань та творчих конкурсів та інші.

-Кілька захопливих та щасливих для наших дітей тижнів пролетіли швидко, але залишилися гарний настрій та багато світлин на згадку, на яких наші діти щасливі та веселі, - каже очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. – Наші вихованці мали можливість гарно провести літні канікули. Вони відвідали багато підприємств Калинівської громади, побували у музеях та на виставках, змагалися у спортивних естафетах та творчих конкурсах. З бюджету міста виділили кошти на дворазове харчування відпочиваючих. Дітям було весело, сито і цікаво. Дякую усім, хто допоміг організувати роботу таборів, працював з дітьми, приймав наші делегації на своїх підприємствах, організаціях.

На жаль, війна відібрала у наших дітей мирне, щасливе дитинство, а в багатьох - і життя. Проте, навіть в умовах війни, наші діти повинні бути щасливими та радісними.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних