Пошук

Центр первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради отримав гуманітарну допомогу від італійців

Дата: 29.06.2023 16:15
Кількість переглядів: 967

На передньому плані ящики з гуманітарною допомогою. На задньому плані  медичні працівники разом із благодійникамиЛіки невідкладної допомоги, засоби дезінфекції, хірургічні рукавиці, фізрозчин, захисні маски та екрани, одноразові хірургічні халати отримав Центр первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради від благодійників з Італії. Передали допомогу в Україну благодійний фонд «SOS Bambino», Roberto Maculan Missionland, Centro aiuti alla vita di Dueville, Raimbow 4 Africa, разом із представниками фонду, вінничанами Ларисою Білошицькою-Ковтонюк та Валерієм Ковтонюком.

- Лариса та Валерій – мої добрі друзі. Коли вони розповіли про можливу гуманітарну допомогу, я запропонував їм привезти її саме в Калинівку, - розповідає виконуючий обов’язки директора Калинівського технологічного фахового коледжу Руслан Будяк, який посприяв тому, аби гуманітарну допомогу передали саме у калинівський медичний заклад. - Думаю, що співпраця з італійськими благодійниками продовжиться й надалі та Калинівщина ще отримає необхідну допомогу.

За словами головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради Василя Македонського, медичні працівники вже провели ревізію гуманітарної допомоги та розподілять її по всіх ФАПах та амбулаторіях громади. Також частину медичних препаратів передали у кардіологічне відділення Калинівської центральної районної лікарні.

Окрім Центру гуманітарну допомогу від благодійного фонду «SOS Bambino» отримав і відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради. Для них з Італії передали генератор.

-Щиро вдячний усім благодійникам, які допомагають нам, надають гуманітарну допомогу, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Ця підтримка дуже важлива у такі важкі для нашої країни часи. Така щирість наших закордонних друзів додає віри у те, що разом ми подолаємо ворога та здобудемо Перемогу.

Головний лікар Цприймає гуманітану допомогу від благодійного фонду. На фото розмовляють два чоловіки та жінкаПрацівники медичного центру розвантажують ящики з гуманітарною допомогоюГенератор, який передали з ІталіїДва чоловіки пожимають руку

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних