Пошук

Центр первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради отримав гуманітарну допомогу від італійців

Дата: 29.06.2023 16:15
Кількість переглядів: 997

На передньому плані ящики з гуманітарною допомогою. На задньому плані  медичні працівники разом із благодійникамиЛіки невідкладної допомоги, засоби дезінфекції, хірургічні рукавиці, фізрозчин, захисні маски та екрани, одноразові хірургічні халати отримав Центр первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради від благодійників з Італії. Передали допомогу в Україну благодійний фонд «SOS Bambino», Roberto Maculan Missionland, Centro aiuti alla vita di Dueville, Raimbow 4 Africa, разом із представниками фонду, вінничанами Ларисою Білошицькою-Ковтонюк та Валерієм Ковтонюком.

- Лариса та Валерій – мої добрі друзі. Коли вони розповіли про можливу гуманітарну допомогу, я запропонував їм привезти її саме в Калинівку, - розповідає виконуючий обов’язки директора Калинівського технологічного фахового коледжу Руслан Будяк, який посприяв тому, аби гуманітарну допомогу передали саме у калинівський медичний заклад. - Думаю, що співпраця з італійськими благодійниками продовжиться й надалі та Калинівщина ще отримає необхідну допомогу.

За словами головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради Василя Македонського, медичні працівники вже провели ревізію гуманітарної допомоги та розподілять її по всіх ФАПах та амбулаторіях громади. Також частину медичних препаратів передали у кардіологічне відділення Калинівської центральної районної лікарні.

Окрім Центру гуманітарну допомогу від благодійного фонду «SOS Bambino» отримав і відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради. Для них з Італії передали генератор.

-Щиро вдячний усім благодійникам, які допомагають нам, надають гуманітарну допомогу, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Ця підтримка дуже важлива у такі важкі для нашої країни часи. Така щирість наших закордонних друзів додає віри у те, що разом ми подолаємо ворога та здобудемо Перемогу.

Головний лікар Цприймає гуманітану допомогу від благодійного фонду. На фото розмовляють два чоловіки та жінкаПрацівники медичного центру розвантажують ящики з гуманітарною допомогоюГенератор, який передали з ІталіїДва чоловіки пожимають руку

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних