Пошук

У Калинівській міській раді відбулося засідання Міжвідомчої ради

Дата: 28.07.2023 09:33
Кількість переглядів: 569

Фото без опису27 липня в приміщенні Калиніської міської ради відбулося засідання Міжвідомчої ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті, гендерної  рівності, попередження торгівлі людьми, з питань соціальної і психологічної підтримки та допомоги сім’ям Захисників та Захисниць  України, інтеграції внутрішньо переміщених сімей.

Члени Міжвідомчої ради ознайомилися із діяльністю організації протидії торгівлі людьми «Джерело надії». Представниця цієї організації Яніна Кравченко презентувала проєкт «Забезпечення комплексного реагування з метою захисту осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно зумовленого насильства у Вінницькій області». А також  ознайомила із активностями проєкту, спрямованими на покращення доступу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

На засіданні ради також розглянули питання щодо надання гуманітарної допомоги та соціальних послуг сім’ям звільнених з полону. А також розглянули питання про утворення житлового фонду для внутрішньо переміщених осіб, пропозицію від міжнародної організації «Право на захист» стосовно переобладнання об’єктів комунальної власності під житло для тимчасового проживання по програмі міжнародної  організації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних