Пошук

У Калинівці вручили нагороди родичам загиблих Героїв та пораненому захисникові

Дата: 18.04.2024 11:05
Кількість переглядів: 2354

Фото без описуВісімнадцятого квітня Калинівський міський голова Василь Поліщук, заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації (заступник начальника Хмільницької районної військової адміністрації) Дмитро Сидоренко, начальник другого відділу Хмільницького РТЦК та СП Ігор Бондарук та начальник відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Хмільницького РТЦК та СП Павло Якимець вручили нагороди родичам Героїв, які загинули під час російсько-української війни, та пораненому захисникові.

Указом Президента України відразу дві нагороди - орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та медаль «За військову службу Україні» (посмертно) вручили рідним сержанта Олександра Ступака, який загинув 4 серпня 2023 року на Донеччині.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагородили старшого солдата Сергія Сторожука, молодшого сержанта Василя Глушка, штаб-сержанта Віталія Очкова, солдата Романа Устія та солдата Олега Дерена.
Сергій Сторожук загинув 14 березня 2022 року у Миколаївській області, у Миколаївській області 14 травня 2022 року також обірвалося життя Василя Глушка. В один день, 11 лютого 2023 року, на Херсонщині загинули побратими Віталій Очков та Роман Устій. 1 лютого на Луганщині помер від поранень несумісних з життям Олег Дерен, йому було лише двадцять сім. Пам'ять про відважних Героїв, які віддали своє життя за Україну, назавжди залишиться в наших серцях.

Наказом міністра оборони України від 02.02.2024 року №146 також нагородили відзнакою міністра оборони України «За поранення» Андрія Вараницю.

Калинівський міський голова Василь Поліщук подякував рідним Героїв за героїзм та відвагу їх загиблих родичів, а також висловив слова подяки за службу Андрію Вараниці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних