Пошук

Новини громади

22 Липня, 2020 р., 16:10
В зв’язку з початком проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Нова (від буд. №12 до вул. Незалежності) в м. Калинівка працівники КП «Благоустрій міста Калинівка» сьогодні здійснили санітарну обрізку дерев на вказаній вулиці.
22 Липня, 2020 р., 15:11
В закладах загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади тривають заплановані капітальні та поточні ремонти. Зокрема, в приміщенні початкової школи ЗОШ 1-3 ступенів №1 м. Калинівка розпочато ремонт підлоги в трьох класних кімнатах. Здійснено демонтаж старої підлоги та йдуть підготовчі роботи до монтажу нового дерев’яного покриття.
22 Липня, 2020 р., 14:25
На виконання Програми соціального захисту населення населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік та відповідно до рішення 63 сесії Калинівської міської ради 7 скликання «Про внесення змін до бюджету Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» від 16.07.2020 року №117, з метою підтримки сімей з новонародженими дітьми з бюджету Калинівської міської ОТГ виділено кошти для надання одноразової матеріальної допомоги (2 000 грн. на кожну дитину) сім’ям, у яких народились діти включно з 01 січня 2020 року, та які зареєстровані у Калинівській міській ОТГ.
21 Липня, 2020 р., 10:06
З метою підтримки військових, які героїчно захищають нашу державу від російського агресора на сході України, КЗ «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради провів акцію «Подаруй позитив воїну», під час якої талановиті та творчі вихованці закладу підготували малюнки, листи з віршами, гарними побажаннями миру та здоров'я, аби поділитись теплом своїх сердець та висловити слова вдячності нашим захисникам.
21 Липня, 2020 р., 09:15
Передача функцій з прийняття заяв і документів для призначення соціальної підтримки є одним із пріоритетних напрямків удосконалення системи соціального захисту населення, тому між Калинівською міською радою і управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (УПСЗН) укладено договір про співпрацю щодо приймання документів для отримання послуг і внесення відомостей у Програмний комплекс Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» та передача документів в електронному вигляді до УПСЗН для подальшого опрацювання.
20 Липня, 2020 р., 16:45
17 липня 2020 року завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020. Загалом ЗНО відбувалося з одинадцяти навчальних предметів. Випускники закладів загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади проходили тестування з восьми предметів.
20 Липня, 2020 р., 10:29
Карантинні заходи, введені через інфекційне захворювання COVID-19, внесли свої корективи у всі сфери життя. Не виключенням став і спорт, адже в нашій країні, як і у всьому світі, відмінено, припинено та перенесено спортивні змагання, а також обмежено тренувальний процес.
20 Липня, 2020 р., 09:42
Розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Крилова в м. Калинівка.
20 Липня, 2020 р., 08:43
Відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калинівської міської ради (ЦНАП) готується до запровадження нової комплексної послуги «єМалятко».
17 Липня, 2020 р., 23:52
18 березня 2020 року набрав чинності Закон України «Про повну загальну середню освіту» (далі - Закон). Відповідно до цього Закону усіх педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ, яким виплачується пенсія за віком, з 01.07.2020 було переведено з безстрокових трудових договорів на строкові терміном на один рік, після завершення строку дії яких можуть укладатися нові договори строком від 1 до 3 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь