Пошук

Новини громади

01 Липня, 2020 р., 12:53
Відтепер, у відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калинівської міської ради мешканці Калинівської міської ОТГ можуть отримати послуги в частині посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів, а саме:
01 Липня, 2020 р., 10:01
Задля створення всіх необхідних умов для занять фізичною культурою і спортом, формування здорового способу життя, організації змістовного відпочинку та дозвілля дітей і молоді на прилеглій території загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 м. Калинівка поряд із побудованим багатофункціональним спортивним майданчиком із штучним покриттям тривають роботи із планування земельної ділянки для майбутнього облаштування бігових доріжок та футбольного поля, а також встановлення ігрових та спортивних споруд.
30 Червня, 2020 р., 16:59
У закладах освіти Калинівської міської ОТГ повним ходом йдуть ремонтні роботи, фінансування яких здійснюється за рахунок коштів бюджету громади. Так, в Калинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2-гімназії завершено ремонт коридорів та фойє першого і третього поверхів, а також сходових маршів з першого по третій поверх. Внутрішні оздоблювальні роботи вказаних приміщень навчального закладу було виконано вчасно та якісно, адже сьогодні школа, в якій знаходився пункт тестування №54, гостинно зустрічала учасників ЗНО з української мови і літератури.
30 Червня, 2020 р., 16:15
Продовжуємо реалізовувати плани з термомодернізації закладів освіти нашої громади. Важливим завданням є забезпечення комфортного для дітей мікроклімату у приміщеннях та підвищення енергоефективності будівель, адже будувалися вони за стандартами далекими від сучасних.
30 Червня, 2020 р., 15:02
Сьогодні, 30 червня, на пунктах тестування загальноосвітньої школи 1-3 ступенів № 1 м. Калинівка та Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2-гімназії відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. На цих пунктах проходили тестування випускники закладів загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ, Новогребельської, Іванівської, Павлівської об’єднаних громад, Калинівського району, Калинівського технологічного коледжу та Гущинецького ВПУ. Всього на пунктах тестування в Калинівці мали проходити ЗНО 474 учасники, проте з’явилися на пункти 355 осіб. У Калинівській міській ОТГ із 122 випускників один виявив бажання не проходити ЗНО. Учасники мали можливість обробити руки антисептиком, медичні працівники всім виміряли температуру безконтактними термометрами та, кому потрібно, видали маску. На території шкіл зроблено розмітку, тому всі були розміщені на безпечній відстані один від одного. Задля уникнення скупчення людей, всіх учасників ЗНО було повідомлено про прибуття до пунктів тестування у вказаний час.
30 Червня, 2020 р., 11:25
У новій їдальні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 м. Калинівка ремонтні роботи не припиняються ні на мить. Триває прокладання мережі водовідведення із встановленням каналізаційної насосної станції.
30 Червня, 2020 р., 10:38
До уваги мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!
28 Червня, 2020 р., 11:29
Шановна молодь нашої громади!
28 Червня, 2020 р., 11:28
Шановні мешканці Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!
26 Червня, 2020 р., 18:44
Сьогодні військовослужбовці військової частини А1119 приймали вітання від Калинівської міської ради із прийдешнім державним святом – Днем Конституції України .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь