Пошук

Новини громади

05 Серпня, 2020 р., 15:31
З метою залучення молоді до формування та реалізації державної молодіжної політики на місцевому рівні, налагодження конструктивної взаємодії між органами місцевого самврядування та молодіжною громадськістю, активізації її участі у соціальному, культурному, громадському житті Калинівської міської ОТГ та за ініціативи міського голови Анатолія Шамалюка розпочато роботу зі створення молодіжного консультативно-дорадчого органу місцевого рівня - Молодіжної ради при Калинівській міській раді.
04 Серпня, 2020 р., 18:18
Сьогодні у кращих випускників 11 класів загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м. Калинівка особливе свято – за успішне навчання протягом багатьох років вони отримали найвищі нагороди – золоті медалі.
04 Серпня, 2020 р., 12:35
Творчість... Саме вона надихає дітей, робить щасливішими, відкриває нові можливості. Кожна дитина по-своєму талановита. І віднайти в юному створінні родзинку – завдання дорослих. Особливо, коли педагоги одночасно є мамами, які підтримують таланти своїх діток, розвивають художній смак та  конструкторські здібності. Юні обдарування  КЗ «Будинок дитячої творчості Калинівської міської об’єднаної територіальної громади» відділу освіти Калинівської міської ради – справжні оригінальні мрійники та фантазери. Своїми працьовитими ручками створюють неймовірні  вироби з різноманітних матеріалів.
03 Серпня, 2020 р., 16:34
Володіння прийомами і засобами надання допомоги людині, яка тоне, - винятково важлива спеціальна навичка. Особливо важливо це вміти робити без використання рятувальних засобів (човнів, катерів тощо). У цьому випадку потрібно вміти добре плавати, володіти прийомами надання домедичної допомоги постраждалим, діяти швидко і рішуче. Якщо ви добираєтесь до потопаючого вплав, треба максимально враховувати плин води, вітер, відстань до берега та інше. Наближаючись, намагайтеся заспокоїти і підбадьорити плавця, який втратив сили. Якщо це вдалося, і він може контролювати свої дії, плавець повинен триматися за плечі рятувальника. Якщо ж він не контролює свої дії - поводитися з ним треба жорстко і безцеремонно. Деякі інструкції рекомендують навіть оглушити потопаючого, щоб врятувати його і своє життя.
03 Серпня, 2020 р., 16:32
До уваги мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!
03 Серпня, 2020 р., 15:49
Рішення виконавчого комітету №178 «Про затвердження тарифів на розміщення зовнішньої реклами в Калинівській міській об’єднаній територіальній громаді» за посиланням: https://kalynivska-objednana-gromada.gov.ua/docs/426534/
03 Серпня, 2020 р., 15:29
Завершення 2019/2020 навчального року через карантинні обмеження було нетрадиційним. У школах не лунав останній дзвоник, ЗНО відбувалося за спеціальним протоколом, вручення свідоцтв відбулось теж без урочистостей, без гучного святкування випускного вечора та зустрічі свого першого дорослого світанку… Проте найкращих випускників 11-класів, які отримують свідоцтва про повну загальну середню освіту з відзнакою та нагороджуються золотими і срібними медалями, вітали 31 липня у школах громади міський голова Анатолій Шамалюк та начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера.
03 Серпня, 2020 р., 09:13
До уваги мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь