Пошук

Карантин не заважає спортсменам здобувати перемоги!

Дата: 20.07.2020 10:29
Кількість переглядів: 470

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуКарантинні заходи, введені через інфекційне захворювання COVID-19, внесли свої корективи у всі сфери життя. Не виключенням став і спорт, адже в нашій країні, як і у всьому світі, відмінено, припинено та перенесено спортивні змагання, а також обмежено тренувальний процес.

Проте, вихованці відділення хокею на траві Калинівської ДЮСШ «Авангард», попри довготривалу відсутність тренувань, впевнено демонструють високий рівень підготовки, щоразу здобуваючи перемоги у товариських зустрічах з командами інших спортивних шкіл Вінницької області.

Так, 1 липня, у товариській зустрічі з командою ОСДЮСШОР «Олімпія» м. Вінниця з хокею на траві серед юнаків 2006-2007 р.н. команда Калинівської ДЮСШ «Авангард» здобула перемогу з рахунком 5-2 та по булітах (3-1).

2 липня у товариській зустрічі з командою МДЮСШ №1 м. Вінниця серед юнаків 2004-2005 р.н. наші хокеїсти перемогли з рахунком 10-3.

4 липня під час товариської зустрічі з командою МДЮСШ №1 м. Вінниця серед юнаків 2010-2012 р.н. вихованці ДЮСШ «Авангард» знову ж таки здобули перемогу в чотирьох іграх з рахунками 5-1, 3-2, 6-3 та 3-1.

А 8 липня наші калинівські спортсмени у м.Вінниці на товариській зустрічі з командою ОСДЮСШОР «Олімпія» серед юнаків 2005-2006 р.н. перемогли суперника з рахунком 6-0 та, провівши в кінці гри серію булітів, також отримали перемогу з рахунком 5-2.

І, нарешті, 15 липня, під час товариської зустрічі серед юнаків 2011 р.н. та 2012 р.н. і молодше з командою «Старт» Бердичівського району, наша команда юнаків 2011 р.н. здобула перемогу з рахунком 5-0, а хокеїсти 2012 р.н. та молодше зіграли внічию з рахунком 2-2.

 - Дуже прикро, що карантин завадив нашим хокеїстам взяти участь в  міжнародних спортивних змаганнях, - зазначає тренер-викладач відділення хокею на траві Калинівської ДЮСШ «Авангард» Віталій Бондарчук. - Зокрема, команда не змогла поїхати на Міжнародний турнір, який мав проходити в травні серед юнаків до 10, 12, 14 та 16 років у м. Градець Кралове (Чехія). Також спортсмени пропустили Традиційний турнір з хокею на траві у  м. Шрьода Великопольська (Польща), в якому вже три роки поспіль наші вихованці займають перші місця. Сподіваємось, що в серпні зможемо поїхати у м. Мінськ (Білорусь) на «ЄвроАзія фестиваль», де минулого року вихованці ДЮСШ «Авангард» серед юнаків 2006-2007 р.н. зайняли 1 місце, а серед юнаків 2004-2005 р.н. - 2 місце. На жаль, було відмінено чемпіонат Європи з хокею на траві серед юнаків до 18 років, який мав проходити у м. Відень (Австрія), де 4 наших вихованці повинні були представляти Україну, а я мав би бути там, як помічник тренера молодіжної збірної України.

На даний час ми посилено тренуємось і готуємось до чемпіонатів України, які будуть проходити восени. Стараємось грати постійно товариські зустрічі з командами Вінниці та Бердичева. Вихованці 2004-2005 р.н. братимуть участь у Кубку України серед чоловічих команд, який проходитиме 21-24 серпня. Наші хокеїсти їздять до Вінниці і тренуються з командою майстрів спорту, а також підвищують свій рівень гри з хокейним клубом ОКС (ОЛІМПІЯ КОЛОС СЕКВОЙЯ), який є 19-кратним чемпіоном України, - підсумовує Віталій Бондарчук.

Тож побажаємо нашим спортсменам успіхів, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі і нездоланного бажання перемагати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь