Пошук

Новини громади

03 Червня, 2020 р., 16:43
Калинівське районне Управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області повідомляє, що 20.05.2020 року було відібрано проби води із громадських криниць м. Калинівка на мікробіологічні та фізико-хімічні показники в Вінницьку регіональну державну лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
03 Червня, 2020 р., 15:53
Відновлення роботи закладів дошкільної освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади в умовах адаптивного карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID – 19) відбувається поетапно з виконанням протиепідемічних заходів, визначених рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я та Міністерства освіти і науки України. Наразі, заклади дошкільної освіти громади забезпечені необхідною кількістю засобів індивідуального захисту, антисептиками, термометрами, одноразовими (паперовими) рушничками, дезінфікуючими засобами, на придбання яких з бюджету Калинівської міської ОТГ було виділено кошти в сумі 81 873 грн. Наявні окремі контейнери для нейтралізації та утилізації використаних засобів індивідуального захисту, проведено обстеження якості питної води. В працівників закладів дошкільної освіти: №1, №7, №5, №6 м.Калинівка відібрано аналізи на виявлення антитіл до COVID-19.
03 Червня, 2020 р., 12:29
Попри вкрай несприятливі погодні умови, в місті продовжуються роботи з благоустрою, зокрема із покосу трави. Сьогодні працівники КП «Благоустрій міста Калинівка» в черговий раз скошують траву вздовж центральної автомагістралі (траси Вінниця-Київ) по вул. І. Мазепи.
03 Червня, 2020 р., 10:28
Запрошуються громадські організації, благодійні організації та фонди, які зареєстровані та здійснюють свою діяльність в об’єднаних територіальних громадах, селищах, селах та малих містах Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей до участі у програмі підтримки “Голоси громад – розвиток потенціалу організацій громадянського суспільства в малих громадах”. Розвиток організацій громадянського суспільства, які є основою громадянського суспільства, є важливим для зміцнення демократії в Україні. За допомогою громадських організацій активні громадяни мають можливість впливати на процеси прийняття рішень у своїх громадах, втілювати актуальні ідеї та вирішувати проблеми громади. Посилення потенціалу громадських організацій в малих громадах та їх взаємодія з органами місцевого самоврядування може сприяти активізації населення, налагодженню спільної роботи щодо вирішення актуальних проблем в громадах, посиленню громадського контролю за діями влади. Мета проєкту – посилення інституційної та організаційної спроможності організацій громадянського суспільства (надалі – ОГС) в малих громадах Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей. Організації, які будуть відібрані до участі у програмі матимуть змогу: - підвищити власну інституційну та організаційну спроможність; - пройти зовнішню оцінку організаційної спроможності; - отримати менторську і консультативну підтримку на основі організаційних потреб від провідних організацій хабів громадянського суспільства впродовж програми; - розвинути професійні компетенції співробітників, шляхом участі у навчальних заходах з організаційного розвитку, а саме: управління проєктами, стратегічний розвиток та планування, фандрейзинг, адвокація, громадська участь та інше; - отримати підтримку реалізації громадських ініціатив.
02 Червня, 2020 р., 17:29
На виконання Постанови Головного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року №25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», Рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калинівської райдержадміністрації від 22.05.2020 №15-1 відділом освіти Калинівської міської ради було проведено нараду керівників закладів дошкільної освіти, в якій також взяли участь фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Калинівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області Трофімова Г.І. та Скорощук М.Н. Відповідно до прийнятого рішення дозвіл на початок роботи отримають ті заклади дошкільної освіти (ЗДО), які виконають вимоги Комісії ТЕБ (вказані нижче) та пройдуть комісійне обстеження фахівцями Держпродспоживслужби та відділу освіти:
02 Червня, 2020 р., 13:35
Зважаючи на багаточисельні звернення мешканців Калинівської міської об'єднаної територіальної громади щодо облаштування паркових зон по вул. Садова та вул. Незалежності у м. Калинівка, наприкінці минулого року при формуванні бюджету Калинівської міської ОТГ на 2020 рік було заплановано 3 мільйони гривень на здійснення капітального ремонту (облаштування) даних паркових зон та в цьому році вже виготовлено проектно-кошторисну документацію на проведення робіт. Однак, в зв'язку з пандемією коронавірусу, у березні 2020 року депутати Калинівської міської ради перенаправили із цієї суми 2,5 мільйони гривень на придбання для КП «Калинівська центральна районна лікарня» Калинівської районної ради 4 апаратів штучної вентиляції легень для лікування пацієнтів, хворих на COVID-19, які так і не були придбані лікувальним закладом.
01 Червня, 2020 р., 15:07
Сьогодні військова частина 3028 Західного територіального об'єднання Національної гвардії України - 8-й полк оперативного призначення імені Івана Богуна святкує 26 річницю з дня створення.
01 Червня, 2020 р., 14:38
Відповідно до рішення 60 сесії Калинівської міської ради 7 скликання від 28 травня 2020 року №99 до комунальної власності Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади прийнято КП «Калинівкаводоканал» Калинівської районної ради.
01 Червня, 2020 р., 10:33
Дорогі діти та шановні батьки!
31 Травня, 2020 р., 13:13
Дорогі калинівчани!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь