Пошук

Новини громади

31 Липня, 2020 р., 14:26
Сьогодні КП «Калинівкаводоканал» проводить ремонтні роботи по вул. Незалежності у м. Калинівка. Бригада здійснює заміну запірної арматури та водогону, що з’єднує центральний водогін із житловим будинком №23. На вказаній ділянці мережі неодноразово спостерігався витік води, зумовлений проривами водогону через його фактичну зношеність. Ремонт аварійного водогону здійснюється працівниками підприємства спільно із мешканцями будинку, які придбали необхідні матеріали для проведення відповідних ремонтних робіт.
31 Липня, 2020 р., 12:44
30 липня Міністерство охорони здоров'я України оприлюднило Постанову Головного державного санітарного лікаря щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти. Тимчасові рекомендації розроблено для закладів позашкілля, загальної середньої, фахової передвищої освіти, профтехів і вишів.
31 Липня, 2020 р., 11:35
За даними прогнозу погоди Вінницького обласного центру з гідрометеорології у період з 31 липня по 3 серпня на території Вінницької області спостерігатимуться наступні гідрометеорологічні умови.
31 Липня, 2020 р., 11:06
До уваги мешканців Калинівської міської об'єднаної територіальної громади пам'ятка "Бережись ентеровірусних інфекцій!"
30 Липня, 2020 р., 16:48
До уваги мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!
30 Липня, 2020 р., 15:11
Агенція регіонального розвитку Вінницької області проводить пошук активних родин до участі в проєкті «Сімейні молочні ферми» (далі СМФ), що реалізується Кластером “Натуральне молоко”, за підтримки ТОВ “УкрМілкІнвест”, вітчизняних інвесторів та міжнародних організацій.
30 Липня, 2020 р., 14:21
До уваги мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!
30 Липня, 2020 р., 11:11
З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та травмування мешканців громади здійснюється санітарна обрізка, зокрема, пониження та формування крон, а також видалення аварійних дерев. Адже старі, високі та небезпечні дерева не лише падають на дроти ліній електропередач, будинки, автомобілі, а й несуть пряму загрозу людям, особливо під час негоди.
30 Липня, 2020 р., 10:23
У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми.
28 Липня, 2020 р., 15:51
Школа починається зі шкільного подвір’я – території, через яку діти щодня ходять до школи, активно відпочивають на перервах, беруть участь у чисельних шкільних заходах. З метою надання шкільному подвір’ю гарного естетичного вигляду та забезпечення комфортного пересування учнів і працівників навчального закладу розпочато капітальний ремонт площадки прилеглої території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Дружелюбівка, фінансування якого здійснюється за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь