Пошук

Новини громади

24 Червня, 2020 р., 16:12
18 червня 2020 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань завершення 2019/2020 навчального року», згідно з яким у зв’язку зі здійсненням заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Проте здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, мають право пройти державну підсумкову атестацію, у тому  числі у формі зовнішнього незалежного оцінювання, за власним бажанням. Ті, хто виявить таке бажання, повинні звернутися до керівника закладу освіти з письмовою заявою.
23 Червня, 2020 р., 17:05
КП «Калинівкаводоканал» Калинівської міської ради повідомляє, що в зв’язку із проведенням ремонтних робіт на центральному водогоні 25 червня з 10:00 год. буде тимчасово припинено водопостачання у м. Калинівка.
23 Червня, 2020 р., 15:38
До Калинівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді надійшли товари (дитячі іграшки), поміщені у режим відмови на користь держави, що зберігаються на складі Одеської митниці Державної митної служби, для передачі їх дітям пільгових категорій дошкільного та молодшого шкільного віку (до 10 років включно) – мешканцям Калинівської міської ОТГ та Калинівського району.
23 Червня, 2020 р., 12:19
Шановні державні службовці та ветерани державної служби!
22 Червня, 2020 р., 15:31
До уваги мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!
22 Червня, 2020 р., 12:54
Напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні працівники Дружелюбівського сільського будинку культури і сільської бібліотеки (Віра Майструк, Галина Глуханюк) та спеціалісти Калинівської міської ради, які працюють на території с. Дружелюбівка (Катерина Гончаренко, Наталія Тютюнник), впорядкували територію навколо пам’ятника воїнам-односельчанам, які загинули на фронтах Другої світової війни. В ході робіт було скошено траву, обрізано гілля дерев, прополено квітники, прибрано від сміття та бур’яну бетонні плити – загалом наведено лад на усій прилеглій території. Дбаючи про пам’ятні місця, пам’ятники, обеліски, ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя у страшній та безжальній війні за мирне і щасливе майбутнє кожного з нас.
22 Червня, 2020 р., 10:09
22 червня 1941 року, попри таємну угоду про ненапад (пакт Молотова-Ріббентропа 1939 року) та тісну військово-економічну співпрацю із СРСР, нацистська Німеччина атакувала радянські частини по всій лінії кордону від Балтійського до Чорного моря. Розпочалася німецько-радянська війна 1941-1945 років як складова, але основна частина Другої світової війни, яка забрала життя кожного п'ятого українця.
21 Червня, 2020 р., 09:26
Всіх татусів нашої громади вітаємо з Днем батька!
21 Червня, 2020 р., 08:30
Шановні медичні працівники та ветерани галузі!
19 Червня, 2020 р., 19:54
У третю неділю червня ми традиційно відзначаємо День медичного працівника, професійне свято тих, хто рятує життя, береже та примножує наше здоров'я, допомагає у скрутні хвилини. Напередодні свого свята, вперше без урочистостей та концертних програм, але з великою вдячністю за титанічну працю приймав вітання просто неба від Калинівської міської ради та помічників народного депутата України Петра Юрчишина високопрофесійний колектив КП "Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Калинівської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь