Пошук

Завершення основної сесії ЗНО - 2020

Дата: 20.07.2020 16:45
Кількість переглядів: 442

Фото без опису17 липня 2020 року завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020. Загалом ЗНО відбувалося з одинадцяти навчальних предметів. Випускники закладів загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади проходили тестування з восьми предметів.

У 2020 році в школах нашої громади завершує навчання 121 випускник. П’ятеро з них відмовилися від проходження ЗНО. Всі інші здобувачі повної загальної середньої освіти проходили тестування з української мови і літературі на базі Калинівської ЗОШ 1-3 ступенів № 1 м. Калинівки та Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2-гімназії. На математику, англійську мову, історію України, географію учасників підвозили до пунктів тестування м. Козятина. А на фізику, біологію, хімію – до м. Вінниці. Випускників підвозили організовано шкільними автобусами за кошти бюджету Калинівської міської ОТГ. Дітей у дорозі супроводжували класні керівники та інші педагоги шкіл. Перед посадкою в автобус усім, у тому числі і супроводжуючим, вимірювалася температура безконтактними термометрами, які за кошти місцевого бюджету закуплено в усі заклади загальної середньої освіти в достатній кількості. Перед кожною поїздкою проводилася обробка транспорту дезінфікуючим розчином. Водії обов’язково обробляли руки антисептиком усім учасникам поїздки.

Сьогодні уже є перші результати тестування, які учасники отримали на свої інформаційні сторінки. Ця інформація є конфіденційною. Результати зовнішнього незалежного оцінювання у вигляді рейтингових оцінок за шкалою 100-200 балів передаються Українським центром оцінювання якості освіти до відповідного реєстру в Єдиній державній електронній базі з питань освіти. Результати з української мови і літератури, історії України, англійської мови, біології учасники отримають на свої інформаційні сторінки до 25 липня, а з хімії та географії – до 29 липня.

Вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти в школах Калинівської міської об’єднаної територіальної громади відбудеться 31 липня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь