Пошук

Завершення основної сесії ЗНО - 2020

Дата: 20.07.2020 16:45
Кількість переглядів: 467

Фото без опису17 липня 2020 року завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020. Загалом ЗНО відбувалося з одинадцяти навчальних предметів. Випускники закладів загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади проходили тестування з восьми предметів.

У 2020 році в школах нашої громади завершує навчання 121 випускник. П’ятеро з них відмовилися від проходження ЗНО. Всі інші здобувачі повної загальної середньої освіти проходили тестування з української мови і літературі на базі Калинівської ЗОШ 1-3 ступенів № 1 м. Калинівки та Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2-гімназії. На математику, англійську мову, історію України, географію учасників підвозили до пунктів тестування м. Козятина. А на фізику, біологію, хімію – до м. Вінниці. Випускників підвозили організовано шкільними автобусами за кошти бюджету Калинівської міської ОТГ. Дітей у дорозі супроводжували класні керівники та інші педагоги шкіл. Перед посадкою в автобус усім, у тому числі і супроводжуючим, вимірювалася температура безконтактними термометрами, які за кошти місцевого бюджету закуплено в усі заклади загальної середньої освіти в достатній кількості. Перед кожною поїздкою проводилася обробка транспорту дезінфікуючим розчином. Водії обов’язково обробляли руки антисептиком усім учасникам поїздки.

Сьогодні уже є перші результати тестування, які учасники отримали на свої інформаційні сторінки. Ця інформація є конфіденційною. Результати зовнішнього незалежного оцінювання у вигляді рейтингових оцінок за шкалою 100-200 балів передаються Українським центром оцінювання якості освіти до відповідного реєстру в Єдиній державній електронній базі з питань освіти. Результати з української мови і літератури, історії України, англійської мови, біології учасники отримають на свої інформаційні сторінки до 25 липня, а з хімії та географії – до 29 липня.

Вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти в школах Калинівської міської об’єднаної територіальної громади відбудеться 31 липня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних