Пошук

Новини громади

28 Липня, 2020 р., 14:32
В місті щоденно тривають роботи з благоустрою, зокрема із покосу трави. Сьогодні працівники КП «Благоустрій міста Калинівка» скошували траву біля пам’ятних місць масових страт та могил жертв фашизму в роки Другої світової війни, що знаходяться неподалік центрального міського кладовища.
28 Липня, 2020 р., 12:26
За даними прогнозу погоди Вінницького обласного центру з гідрометеорології у період з 28 по 31 липня на території Вінницької області спостерігатимуться наступні гідрометеорологічні умови.
28 Липня, 2020 р., 12:02
Відпочиваючи на воді, завжди треба пам’ятати про безпеку. Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному громадянину нашої країни. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив в біду.
28 Липня, 2020 р., 10:48
Сьогодні, 28 липня, ми традиційно відзначаємо світле свято – День Хрещення Київської Русі-України, віддаючи водночас шану святому рівноапостольному князю Володимиру, який 1032 роки тому об’єднав східних слов’ян спільною вірою та єдиними духовними цінностями.
27 Липня, 2020 р., 17:01
Триває капітальний ремонт покрівлі будівлі дошкільного навчального закладу ясел-садка №7 м. Калинівки. Здійснюються роботи із монтажу мембрани ПВХ та утеплення покрівлі мінеральною ватою, влаштування пароізоляції, протиконденсаційних та вентиляційних систем, антикригової системи та блискавкозахисту, а також ремонту вентиляційних каналів.
27 Липня, 2020 р., 16:07
У наш час, коли задля забезпечення родини всім необхідним працюють обоє батьків, гостро постає проблема – кому доглянути малечу. Нерідко дорослі залишають дітей вдома самих, не задумуючись про наслідки своїх дій. Адже дитина, поринаючи у власні ігри, може травмуватися чи призвести до руйнівної пожежі. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить допитливість, бажання пізнати навколишній світ і наслідування дорослих, які щодня пораються біля печі, газової плити або палять цигарки. Залишені без нагляду, вони шукають пригод у покинутих будівлях, на річках та в інших небезпечних місцях. Шановні батьки! Якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся що всі наявні в помешканні електроприлади та газове обладнання знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці. Не залишайте дітей вдома самих, якщо вони не здатні самостійно вирішити проблеми, які можуть виникнути. Вирушаючи на відпочинок до водойми або на природу, слідкуйте за тим, щоб малеча не залишалась без нагляду. Не дозволяйте малолітнім дітям самостійно відвідувати місцеві ставки, річки, покинуті будівлі. Виховуйте у дитини свідоме ставлення до правил особистої безпеки! Пам'ятайте, що безпека вашої дитини - це, перш за все, ваша особиста відповідальність!
27 Липня, 2020 р., 15:02
Триває капітальний ремонт тротуару вздовж центральної автомагістралі (траси Вінниця-Київ) по вул. Шевченка (від буд. №21 до з/д мосту) та по вул. Нова (від з/д мосту до автовокзалу).
27 Липня, 2020 р., 11:07
У рамках спільного проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку» на Вінниччині розпочинає роботу проєкт щодо створення сімейних молочних ферм, ініціатором якого є одне з найбільших молочних господарств Рівненщини «Укрмілкінвест».
24 Липня, 2020 р., 15:48
З метою модернізації та розвитку системи водопостачання для забезпечення населення громади доступом до якісної питної води Калинівська міська рада вживає відповідних заходів, які спрямовані на залучення додаткових коштів для проведення заміни або ремонту мереж водопостачання в зв’язку з їх зношеністю та аварійністю.
24 Липня, 2020 р., 14:09
Пора жнив особливий пожежонебезпечний період. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні агрегати, які нерідко знаходяться у не справному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь