Пошук

Нагородження золотими медалями випускників 11 класів загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м. Калинівка

Дата: 04.08.2020 18:18
Кількість переглядів: 427

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні у кращих випускників 11 класів загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №1 м. Калинівка особливе свято – за успішне навчання протягом багатьох років вони отримали найвищі нагороди – золоті медалі.

На церемонію вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту з відзнакою та нагородження золотими медалями, яка відбулась в приміщенні школи з дотриманням карантинних вимог, завітали міський голова Анатолій Шамалюк та начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера.

Вітаючи найстаранніших учнів навчального закладу, очільник міста побажав щасливої дороги в доросле життя, широких горизонтів, досяжних цілей та невичерпних можливостей.

- Я захоплююсь та пишаюсь вами, енергійна, талановита, інтелектуальна молодь нашої громади! Попри чисельні випробування, які підносив вам цей нелегкий рік, ви наполегливо долали всі труднощі та впевнено йшли до своєї мети. Ваші високі досягнення сьогодні – це результат щоденної праці протягом усіх років навчання, а також постійної роботи над собою. Щиро зичу вам здоров’я, успіхів, добра, нових перемог та звершень, здійснення усіх найсміливіших мрій. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, йдіть лише вперед, розвивайтесь та самовдосконалюйтесь, підкорюйте нові вершини, змінюйте на краще Україну та нашу рідну громаду, - звернувся до випускників Анатолій Шамалюк.

Грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовою винагородою відзначено 9 золотих медалістів школи, а саме: Лілію Бобрук, Аліну Калінчук, Юлію Ластовецьку, Назарія Маренича, Валерію Миронюк, Романа Огірка, Максима Савельєва, Аліну Саврань, Богдану Сіроху.

Батькам випускників міський голова вручив подяки за зразкове виховання, всебічний розвиток, підтримку та розуміння дітей, зокрема, у складний для всіх період дистанційного навчання школярів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь