Пошук

Вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту з відзнакою та нагородження золотими і срібними медалями випускників Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії

Дата: 03.08.2020 16:27
Кількість переглядів: 456

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВипускники 2020 року покидають стіни рідних шкіл та обирають життєві стежини.

Вперше без звичних урочистостей відбулось вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту з відзнакою та нагородження золотими і срібними медалями випускників Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2-гімназії. У арсеналі навчального закладу найбільша кількість медалей серед усіх закладів загальної середньої освіти Калинівської міської ОТГ: 9 золотих та 3 срібних.

На церемонію, яка відбулась у приміщенні школи, завітали міський голова Анатолій Шамалюк та начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера.

Вітаючи кращих випускників школи, очільник міста побажав всім успіхів у подальшому навчанні та здобутті професії, а також вдалої дороги у нове, доросле та самостійне життя.

- Щиро зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра, здійснення всіх мрій та реалізації ваших планів. Впевнений, що ви – еліта нашого міста, нашої Калинівської громади та нашої країни. Ви – активні, цілеспрямовані та творчі особистості, яким під силу подолати будь-які труднощі. Залишайтеся завжди патріотами України, нехай доля буде щедрою до вас, а Господь Бог захищає від усіляких негараздів, – звернувся до випускників Анатолій Шамалюк.

Відповідно до Програми розвитку культури, фізичної культури і спорту населених пунктів Калинівської міської ради Калинівської міської об’єднаної територіальної громади на період 2016-2021 роки за досягнуті вагомі успіхи у навчанні, активну громадську позицію відзначено грамотами, квітами та грошовою винагородою золотих та срібних медалістів школи, а саме: Анну Безе, Аліну Головащенко, Яну Горденко, Анастасію Матвійчук, Катерину Проскуріну, Владислава Сашкіна, Вікторію Тимощук, Анастасію Харченко, Анастасію Яремчук, Віолетту Александрову, Амалію Ельхаддад, Олександру Суху.

Батькам випускників міський голова вручив подяки за зразкове виховання дітей, розуміння і підтримку, зокрема, у складний для всіх період дистанційного навчання школярів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь