Пошук

Вручення золотих та срібних медалей кращим випускникам загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка

Дата: 03.08.2020 15:29
Кількість переглядів: 384

Завершення 2019/2020 навчального року через карантинні обмеження було нетрадиційним. У школах не лунав останній дзвоник, ЗНО відбувалося за спеціальним протоколом, вручення свідоцтв відбулось теж без урочистостей, без гучного святкування випускного вечора та зустрічі свого першого дорослого світанку… Проте найкращих випускників 11-класів, які отримують свідоцтва про повну загальну середню освіту з відзнакою та нагороджуються золотими і срібними медалями, вітали 31 липня у школах громади міський голова Анатолій Шамалюк та начальник відділу освіти Калинівської міської ради Леонід Мацера.

Цьогоріч в арсеналі калинівських випускників 28 медалей, з них 21 – золота та 7 – срібних.

Завітавши на вручення золотих та срібних медалей кращим випускникам загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 м. Калинівка, очільник міста подякував медалістам за високі здобутки, наполегливе навчання, активну громадянську позицію, а їх батькам – за гарне виховання та розвиток дітей, всебічну підтримку і розуміння, зокрема, під час дистанційного навчання.

- Ви – найкращі, ви – ті, які упродовж 11 років докладали максимум зусиль, щоб досягти найвищих вершин у науці, щоб закласти фундамент на майбутнє. Ви молоді, а перед молодими, як кажуть, відкриваються всі двері. Тож хочу побажати, щоби за цими дверима завжди були радість, щастя, успіх, щоб ваші подальші звершення викликали повагу і гордість за вас у ваших батьків, друзів, вчителів. Ми віримо у вас та чекаємо з новими успіхами і перемогами, – звернувся до випускників Анатолій Шамалюк.

Грамотами Калинівської міської ради, квітами та матеріальною допомогою відзначено золотих та срібних медалістів школи, а саме: Андрія Бурдейного, Анастасію Гетьман, Владиславу Марущак, Софію Грибовченко, Анастасію Ковальчук, Олександра Петіна, Олену Сорокаліту.

Батькам випускників міський голова вручив подяки за зразкове виховання дітей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь