Пошук

Розпочалася п’ятдесят восьма доба героїчного протистояння українського народу російським агресорам

Дата: 22.04.2022 09:58
Кількість переглядів: 490

Фото без описуРосійська федерація продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави та завдає ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, тому не ігноруйте сигналів тривоги, бережіть своє життя і життя рідних.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує частково блокувати місто Харків, здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури.

Противник здійснює спроби вести наступ у напрямку населеного пункту Заводи. Вийшов на північні околиці Дібровного, намагається закріпитись на досягнутому рубежі.

На Донецькому і Таврійському напрямках окупанти протягом доби активізували бойові дії вздовж всієї лінії бойового зіткнення. Ворог здійснює штурмові дії в районі населеного пункту Зарічне та намагається наступати в районі населеного пункту Рубіжне.

Тривають оборонні бої з противником у напрямку населених пунктів Новтошківське та Попасна.

Ворог намагається здійснювати штурмові дії в районі населеного пункту Мар’їнка, одночасно посилює угруповання військ на Запорізькому напрямку.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує здійснювати вогневий вплив на підрозділи Сил оборони, намагався провести розвідку боєм у районі Трудолюбівки, зазнав втрат, відійшов на раніше зайняті позиції.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу українські захисники і захисниці відбили десять атак російських окупантів, знищили шість танків, вісім одиниць броньованої та п’ятнадцять одиниць автомобільної техніки, чотири артилерійські системи.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України разом із зенітниками Сухопутних і Десантно-штурмових військ, морської піхоти та Національної гвардії знищили п’ятнадцять повітряних цілей: дев’ять БПЛА, три літаки та три вертольоти.

На Калинівщині минула доба пройшла без надзвичайних випадків. На ранок 22 квітня у Калинівській громаді зареєструвалося 2450 переселенці, серед них 760 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 22 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,013 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних