Пошук

Розпочалася п’ятдесят восьма доба героїчного протистояння українського народу російським агресорам

Дата: 22.04.2022 09:58
Кількість переглядів: 465

Російська федерація продовжує повномасштабну збройну агресію проти нашої Держави та завдає ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, тому не ігноруйте сигналів тривоги, бережіть своє життя і життя рідних.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує частково блокувати місто Харків, здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури.

Противник здійснює спроби вести наступ у напрямку населеного пункту Заводи. Вийшов на північні околиці Дібровного, намагається закріпитись на досягнутому рубежі.

На Донецькому і Таврійському напрямках окупанти протягом доби активізували бойові дії вздовж всієї лінії бойового зіткнення. Ворог здійснює штурмові дії в районі населеного пункту Зарічне та намагається наступати в районі населеного пункту Рубіжне.

Тривають оборонні бої з противником у напрямку населених пунктів Новтошківське та Попасна.

Ворог намагається здійснювати штурмові дії в районі населеного пункту Мар’їнка, одночасно посилює угруповання військ на Запорізькому напрямку.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує здійснювати вогневий вплив на підрозділи Сил оборони, намагався провести розвідку боєм у районі Трудолюбівки, зазнав втрат, відійшов на раніше зайняті позиції.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу українські захисники і захисниці відбили десять атак російських окупантів, знищили шість танків, вісім одиниць броньованої та п’ятнадцять одиниць автомобільної техніки, чотири артилерійські системи.

Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України разом із зенітниками Сухопутних і Десантно-штурмових військ, морської піхоти та Національної гвардії знищили п’ятнадцять повітряних цілей: дев’ять БПЛА, три літаки та три вертольоти.

На Калинівщині минула доба пройшла без надзвичайних випадків. На ранок 22 квітня у Калинівській громаді зареєструвалося 2450 переселенці, серед них 760 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 22 квітня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,013 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь