Пошук

Новини громади

29 Квітня, 2022 р., 15:15
В Україні на базі Держпродспоживслужби створили Національну платформу продовольчої безпеки, яка дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.
29 Квітня, 2022 р., 12:46
ТОВ «Агріко Україна» та Інститут картоплярства надали безплатно ще двадцять тонн насіннєвої картоплі для потреб жителів Калинівської громади.
29 Квітня, 2022 р., 11:39
Спеціалісти відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Хмільницького районного управління ГУДСНС України у Вінницькій області та Центру первинної медико-санітарної допомоги Калинівської міської ради провели навчання із керівниками навчальних та дошкільних закладів громади.
29 Квітня, 2022 р., 09:55
Росія не припиняє вести повномасштабну збройну агресію проти України. На Слобожанському напрямку ворог продовжує зосереджувати зусилля на утриманні займаних позицій в районі міста Харкова та намагається здійснювати вогневе ураження підрозділів Збройних Сил України на окремих напрямках.
28 Квітня, 2022 р., 14:58
Психологи, медичні та соціальні працівники Калинівської громади взяли участь у тренінгу, який провела представниця медичної гуманітарної міжнародної організації «Лікарі без кордонів» Майя Лукова. Мета цього проєкту навчити спеціалістів надавати якісну допомогу вимушеним переселенцям, які приїхали до Калинівки з місць проведення бойових дій.
28 Квітня, 2022 р., 09:23
Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України. Ворог нарощує темпи проведення наступальної операції. Практично на усіх напрямках російські окупанти здійснюють інтенсивний вогневий вплив. Найбільша активність спостерігається на Слобожанщині та Донеччині.
27 Квітня, 2022 р., 15:04
Калинівська міська рада виносить на обговорення мешканців громади пропозицію про перейменування вулиць, провулків, які мають назву, пов’язану із росією та білорусією.
27 Квітня, 2022 р., 11:57
Виплати всіх необхідних допомог, а також пенсій в Україні продовжуються попри війну. «Укрпошта», котра раніше забезпечувала багатьох пенсіонерів у цьому плані, нагадала, як люди, що і зараз евакуюються з небезпечних територій, зможуть отримувати свої гроші.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь