Пошук

Новини громади

06 Травня, 2022 р., 09:35
Сімдесят другу добу в Україні тривають бойові дії. Ворог продовжує наступальні дії у Східній операційній.
05 Травня, 2022 р., 16:24
5 травня відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради. Участь у ньому взяли голова обласної ради Вячеслав Соколовий, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови районних рад, сільські, селищні, міські голови, голови постійних комісій, директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Микола Копачевський.
05 Травня, 2022 р., 15:45
П’ятдесят саджанців туй та сто п’ятдесят кущів квітів висадили днями у Заливанщині. Відтепер село стало ще зеленішим та привабливішим.
05 Травня, 2022 р., 10:17
Ні війна, а ні несприятливі погодні умови не завадили жителям Глинського старостинського округу згуртуватися та вийти на весняні толоки, щоб упорядкувати територію старостинського округу.
05 Травня, 2022 р., 09:24
Противник не припиняє наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим українським Кримом.
04 Травня, 2022 р., 11:49
Війна внесла корективи в життя кожного українця та всієї України. Багато планів на покращення інфраструктури Калинівської громади довелося відкласти до мирного часу, але калинівчани вірять у перемогу і роблять все для того, щоб їх громада ставала з кожним днем кращою.
04 Травня, 2022 р., 10:15
Сімдесяту добу ми живемо в умовах війни. Після кількох спокійних днів, увечері 3 травня російські військові з Каспійського регіону випустили приблизно 18 ракет — під обстріли потрапили Львівська, Одеська, Київська, Кіровоградська, Закарпатська, Вінницька, Донецька та Дніпропетровська області. Підрозділами протиповітряної оборони збили дві ракети окупантів над Вінниччиною. Тому знову звертаюся до всіх жителів Калинівської громади, не нехтуйте сигналами тривоги, спускайтеся у сховища, якщо у вас такі є, або ж перебувайте у безпечних місцях. Військові спеціалісти зазначають, що від небезпеки має відділяти дві стіни. Одна, імовірно, зруйнується від удару, а друга візьме на себе уламки стіни, віконного скла тощо. Тому ховатися безпечно в місці, розташованому за другою від фасаду опорною стіною. Зазвичай це коридор або передпокій. Можна сховатися у ванній, якщо там немає газового котла. Не варто залишатися біля вікон та дверей зі склом.
03 Травня, 2022 р., 16:39
На засіданні виконавчого комітету Калинівської міської ради, яке відбулося 2 травня, спрямували 900 тисяч гривень на підтримку життєдіяльності комунальних підприємств громади. З цієї суми 300 тисяч гривень отримає комунальне підприємство «Калинівкаводоканал» та 600 тисяч гривень – комунальне підприємство «Благоустрій міста Калинівка». З початку війни це не перша фінансова підтримка комунальних підприємств, які нині мають фінансові проблеми.
03 Травня, 2022 р., 14:03
Новонародженій Ганнусі лише третій день. Дівчинка народилася в ніч на 1 травня. Народження немовля стало справжнім святом для її рідних, адже за останні два місяці радості у них було мало.
03 Травня, 2022 р., 08:20
Ворог продовжує вести повномасштабну збройну агресію проти України та наступальні дії у Східній операційній зоні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь