Пошук

Новини громади

10 Травня, 2022 р., 08:53
Триває повномасштабна збройна агресія проти України. Основні зусилля авіаційного угруповання противник зосереджує на підтримці дій підрозділів у східній операційній зоні: на Слобожанському, Донецькому напрямках та в районі заводу “Азовсталь”.
09 Травня, 2022 р., 12:45
Двадцять п’ять соток городу засадили у гімназії в Калинівці. Вже традиційно частину овочів для харчування школярів у навчальному закладі вирощують на шкільній ділянці. Ось і цього року вже засадили двадцять соток картоплі та п’ять соток – овочів.
09 Травня, 2022 р., 10:18
Восьмого травня Калинівський міський голова в черговий раз відвідав українських захисників та передав їм гостинці від жителів Калинівської громади.
09 Травня, 2022 р., 08:47
Сімдесят п’яту добу в Україні триває війна. Російські окупанти продовжують наступальні дії у Східній операційній зоні. Найбільша активність окупантів спостерігається на Слобожанському та Донецькому напрямках.
08 Травня, 2022 р., 09:54
Шановні жителі Калинівської громади, дорогі ветерани.
08 Травня, 2022 р., 09:14
Ворог продовжує повномасштабну збройну агресію проти України. На Слобожанському напрямку противник зосередив основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ у бік державного кордону України на північ та північний схід від міста Харків. Ворог здійснював артилерійські обстріли у районах населених пунктів Прудянка, Слатине та Циркуни. Для посилення оборони в районі населеного пункту Козача Лопань ворог проводив заходи з інженерного обладнання позицій.
06 Травня, 2022 р., 16:07
Калинівська громада отримала гуманітарну допомогу від Міжрегіонального координаційного штабу. Ліки та продукти передали у Центр надання гуманітарної допомоги, який знаходиться у Центрі культури та дозвілля у Калинівці, для подальшого надання допомоги переселенцям.
06 Травня, 2022 р., 16:01
Працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» завершили монтаж альтанки біля свердловини у парку по вулиці Садовій.
06 Травня, 2022 р., 14:08
Калинівська громада  знову понесла важку втрату. Третього травня на Донеччині у боях за Україну загинув солдат Олексій Кобилянський. Тридцятивосьмирічний Герой родом з села Мізяків, тут він народився та навчався у школі. Після закінчення школи продовжив навчання у Гущинецькому ВПУ, потім тривалий час працював на Південно-Західній залізниці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь