Пошук

Новини громади

26 Травня, 2022 р., 14:11
Працівникам комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» знадобилося два дні для того, щоб ліквідувати стихійні сміттєзвалища у Калинівці. За останні тижні, коли у країні почалися проблеми із пальним, біля майданчиків для твердих побутових відходів повиростали цілі гори сміття. Старі меблі, шини, бур’яни з городів, гілки, будівельні матеріали і навіть шматки асфальту калинівчани позволікали до майданчиків, звільнивши свої господарства від непотребу.
26 Травня, 2022 р., 09:06
Російські окупанти продовжують наступати у Східній операційній зоні та завдавати ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України. Тому прохання до всіх жителів Калинівської громади, не втрачайте пильності, не ігноруйте сигналів тривоги, бережіть своє життя і життя рідних.
25 Травня, 2022 р., 10:02
Калинівський міський голова разом із депутатом обласної ради Іллею Гуменчуком  в черговий раз відвідав Героїв-земляків, які боронять Україну від російських окупантів. Вантаж із продуктами, одягом, взуттям та речами першої необхідності передали калинівським нацгвардійцям, які з початку війни стали на захист Вітчизни.
25 Травня, 2022 р., 09:06
На Сіверському напрямку ворог продовжує посилювати прикриття ділянки українсько-російського кордону, обладнує опорні пункти в прикордонних районах на території Брянської області. Окупанти продовжували артилерійські та мінометні обстріли позицій Сил оборони та цивільної інфраструктури у Сумській області з території російської федерації.
24 Травня, 2022 р., 09:50
Сьогодні розпочався четвертий  місяць війни російської федерації проти України. Ворог планував знищити нас впродовж трьох днів, але наш мужній народ зумів протистояти рашистській навалі. Ми вистояли, ми стоїмо за нашу землю, за майбутнє наших дітей та онуків.
23 Травня, 2022 р., 11:18
І знову сумна звістка прийшла у Калинівську громаду. Смертю Героя при виконанні бойового завдання 22 травня загинув житель Писарівки - полковник Михайло Зайцев.
23 Травня, 2022 р., 09:01
Ворог продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по території нашої держави. Російські окупанти намагаються утримати зайняті раніше рубежів на Харківському напрямку. Посилюючи адміністративний режим, підрозділи противника встановлюють блокпости та фортифікаційні споруди на під’їзних шляхах та безпосередньо поряд з населеними пунктами Великий Бурлук, Капітолівка, Михайлівка, Левківка, Забавне та Куп’янськ.
22 Травня, 2022 р., 08:48
Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Ворог продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по території нашої Держави. Збільшив інтенсивність застосування авіації з метою знищення критичної інфраструктури населених пунктів у зоні ведення активних бойових дій.
21 Травня, 2022 р., 08:43
Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом. Тривають обстріли вздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони наших військ у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів по об’єктах нашої Держави з території білорусі.
20 Травня, 2022 р., 15:29
Вісім дошкільних закладів Калинівської громади вже відновили свою роботу, ще два дитячих садки готуються до відкриття. На такий крок пішла Калинівська міська рада, щоб дати змогу батькам вийти на роботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь