Пошук

Розпочалась дев’яносто перша доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню

Дата: 25.05.2022 09:06
Кількість переглядів: 450

Фото без описуНа Сіверському напрямку ворог продовжує посилювати прикриття ділянки українсько-російського кордону, обладнує опорні пункти в прикордонних районах на території Брянської області. Окупанти продовжували артилерійські та мінометні обстріли позицій Сил оборони та цивільної інфраструктури у Сумській області з території російської федерації.

На Харківському напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні зайнятих позицій. Обстріляв з артилерії цивільну інфраструктуру в районі населеного пункту Рубіжне. Крім того, ворог здійснив чергову спробу наступу у напрямку Тернової, успіху не мав.

За підтримки вогню артилерії, російські окупанти ведуть наступ у напрямку населеного пункту Сіверськодонецьк, бойові дії тривають.

За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках українські захисники і захисниці відбили дев’ять атак російських загарбників, знищили три танки, вісім артилерійських систем, вісімнадцять одиниць бойової броньованої техніки, спеціальний броньований автомобіль та одну одиницю іншої автомобільної техніки.
Підрозділи протиповітряної оборони на зазначеному напрямку знищили шість БпЛА типу «Орлан-10» та один оперативно-тактичний безпілотний авіаційний комплекс “ZALA”.

На ранок 25 травня у Калинівській громаді залишається 1889 переселенців серед них 649 дітей.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 25 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,015 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь