Пошук

Новини громади

02 Липня, 2022 р., 08:51
На Волинському та Поліському напрямках, за наявною інформацією, в збройних силах республіки білорусь продовжено терміни проведення мобілізаційного навчання до 9 липня поточного року (попередні терміни 22 червня – 1 липня 2022 року).
01 Липня, 2022 р., 09:37
На тридцять дев’ятому році життя передчасно помер захисник України Василь Благодир.
01 Липня, 2022 р., 09:17
Ворог продовжує завдавати ракетних ударів по території України. Вночі в Одеській області ворожі ракети потрапили в багатоповерхівку та в базу відпочинку.
30 Червня, 2022 р., 14:18
Українські бійці вибили ворога з селища Біле Ізмаїльського району. Таким чином, Одеська область повністю звільнена від окупантів. Про це повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.
30 Червня, 2022 р., 11:00
Триста двадцять п’ять випускників Калинівської громади цьогоріч попрощалися із рідними навчальними закладами та розпочали самостійне доросле життя. Серед них сорок медалістів (тридцять одна золота та дев’ять срібних медалей).
30 Червня, 2022 р., 08:34
На Харківському напрямку ворог продовжує вести оборону раніше зайнятих позицій. Здійснював обстріли із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах міста Харків, населених пунктів Питомник, Українка, Перемога, Дементіївка, Прудянка, Коробочкине та Рубіжне.
29 Червня, 2022 р., 15:49
Незалежно від того, хто є вашим постачальником газу, «Нафтогаз України» чи будь-яка інша компанія, показання лічильника необхідно, як і раніше,  передавати газорозподільній компанії - АТ «Вінницягаз».
29 Червня, 2022 р., 14:11
Сумна новина знову надійшла у Калинівську громаду. У результаті мінометного обстрілу загинули два калинівських нацгвардійці - старший солдат Андрій Бондар та молодший сержант Володимир Четверук.
29 Червня, 2022 р., 08:59
Зберігається загроза авіаційних та ракетних ударів з території республіки білорусь по об’єктах на території України. Тому будьте пильними, не ігноруйте сигналів тривоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних