Пошук

Новини громади

07 Червня, 2022 р., 14:39
З квітня місяця Центр професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради надає першу психологічну допомогу дорослим та дітям, які отримали психологічні травми в наслідок повномасштабного вторгнення росії на територію України.
07 Червня, 2022 р., 11:46
Калинівське управління Держпродспоживслужби  у Вінницькій області надає для ознайомлення розроблені МОЗ України рекомендації по алгоритму на випадок застосування ворогом зброї масового ураження.
07 Червня, 2022 р., 09:03
В Україні розпочалась сто четверта доба мужнього протистояння українського народу російським окупантам. На Харківському напрямку ворог основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів, прикордонних районів на північ від Харкова та стримуванні просування наших військ. Проводить дистанційне мінування місцевості у напрямку наступу наших військ на Рубіжне.
07 Червня, 2022 р., 09:00
Завершились роботи з упорядкування території в центрі Сальника, де планують створити паркову зону.
06 Червня, 2022 р., 12:40
Днями представництво Міжнародної організації з міграції в Україні передало пральну машину та сушарку ліцею Нової Греблі, де діє центр розміщення внутрішньо переміщених осіб. Усього ж по області Міжнародна організація з міграції в Україні передала 40 пральних та 40 сушильних машин для центрів розміщення й обслуговування внутрішньо переміщених осіб.
06 Червня, 2022 р., 09:44
Завдяки благодійникам, які безплатно надали саджанці декоративних рослин та квітів, та працівників комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» ще на одну зелену зону у місті стало більше.
06 Червня, 2022 р., 08:44
На Слобожанському напрямку противник продовжує обстріли підрозділів Сил оборони із ствольної артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів та танків. З метою підтримки наступальних дій ворог посилено відновлює транспортну інфраструктуру та наводить понтонно-залізничні переправи через річки на тимчасово захоплених територіях.
05 Червня, 2022 р., 09:39
Агресор продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території нашої Держави, зокрема у Києві.На Волинському та Поліському напрямках зберігатися загроза ракетних та авіаційних ударів з території білорусі. До 11 червня 2022 року продовжено терміни проведення перевірки бойової готовності підрозділів збройних сил республіки білорусь.
04 Червня, 2022 р., 09:06
Російські окупанти не припиняють ведення наступальних дій у Східній операційній зоні та продовжують завдавати ракетних і авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України.
03 Червня, 2022 р., 12:04
Комунальна установа «Територіальний центр надання соціальних послуг» Калинівської міської ради впроваджує послуги патронату над дітьми. Це вид тимчасового догляду, виховання та реабілітації дитини у сім'ї на період подолання дитиною та її батьками складних життєвих обставин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь