Пошук

Розпочалась дев’яносто друга доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню

Дата: 26.05.2022 09:06
Кількість переглядів: 549

Російські окупанти продовжують наступати у Східній операційній зоні та завдавати ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України. Тому прохання до всіх жителів Калинівської громади, не втрачайте пильності, не ігноруйте сигналів тривоги, бережіть своє життя і життя рідних.

Ворог намагається покращити тактичне положення в районі Ізюма та відновити наступ на місто Слов’янськ. Обстріляв з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів та танків райони населених пунктів Чепіль, Довгеньке, Курулька, Богородичне та Студенок.

На Донецькому напрямку головні зусилля противника зосереджені на взятті під повний контроль населеного пункту Лиман та спробах покращити тактичне положення поблизу Сєверодонецька та Авдіївки. Окупанти активно застосовують засоби радіоелектронної боротьби на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Залучити артилерію та штурмову авіацію по позиціях наших підрозділів та цивільній інфраструктурі регіону.

На Криворізькому напрямку російські окупанти без успіху намагалися вести штурмові дії в районі населеного пункту Миколаївка. Обстрілювали цивільну інфраструктуру поблизу Осокорівки, Трудолюбівки і Добрянки.
За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках українські захисники і захисниці відбили десять атак ворога, знищили чотири танки, дві артилерійські системи, бронетранспортер, автомобіль та одну одиницю спеціальної техніки. Підрозділи протиповітряної оборони знищили п’ять БпЛА типу «Орлан-10».

Ударна авіація Повітряних Сил Збройних Сил України завдала удару по позиціях противника - знищили особовий склад та до десяти одиниць легкоброньованої техніки. Наші винищувачі перехопили та збили дві крилаті ракети.

На ранок 26 травня у Калинівській громаді залишається 1725 переселенців серед них 593 дитини.

За інформацією ВСП «Калинівський відділ ДУ «Вінницький центр контролю та профілактики хвороб» МОЗ України, на 7 годину ранку 26 травня показник вимірювання гамма-фону перебуває в межах допустимої норми – 0,016 МкЗ/год. Вода, яка подається у Калинівку, також придатна для використання.

Калинівський міський голова Василь Поліщук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь