Пошук

Новини громади

28 Червня, 2022 р., 11:00
Відповідно до Указу Президента України від 14 грудня 2021 року № 655 почесне звання Мати-героїня присвоїли жительці Нової Греблі Тетяні Петрівні Новогребелець.
28 Червня, 2022 р., 10:49
27 червня у Харкові загинув вірний захисник України підполковник Ігор Селідбовський.
28 Червня, 2022 р., 08:39
Російські окупанти знову показали своє звірство. Десятки безневинних українців загинули в наслідок ракетних обстрілів мирних міст України. Калинівська міська рада висловлює щирі співчуття родинам загиблих в Кременчук, Харкові, Лисичанську та в інших українських містах. Ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо!
28 Червня, 2022 р., 08:00
Шановні жителі Калинівської громади та вимушені переселенці, які нині живуть у нашій громаді, щиро вітаю усіх з одним із найголовніших державних свят – Днем Конституції України.
27 Червня, 2022 р., 14:18
Ще одного автомобіля УАЗ 469 передала днями Калинівська громада українським військовим.
27 Червня, 2022 р., 11:23
З початку повномасштабної війни в Україні у Калинівській громаді відновили роботу дев’ять закладів дошкільної освіти, ще три запрацюють з першого липня. Однією із головних вимог для відновлення роботи в умовах війни дитячих садків, є наявність спеціально облаштованих укриттів для перебування дошкільнят під час повітряної тривоги. На жаль, не всі закладах дошкільної освіти мають укриття, тому нині в громаді поступово облаштовують у дитячих садках укриття та відкривають чергові групи.
27 Червня, 2022 р., 08:51
На Харківському напрямку ворог здійснював обстріли із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Шевелівка, Піщане, Чугуїв, Шестакове, Замулівка та Руська Лозова.
25 Червня, 2022 р., 08:52
Російські окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по військових та критичних об’єктах цивільної інфраструктури на території України.В акваторіях Чорного та Азовського морів у готовності до завдання ракетних ударів по об’єктах на території України ворог утримує чотири носії крилатих ракет морського базування “Калібр”.
24 Червня, 2022 р., 12:09
З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну у Калинівській громаді народилося сімдесят двоє діток – двадцять чотири дівчинки та сорок вісім хлопчиків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних