Пошук

У Калинівській громаді готують фахівців, які надаватимуть психологічну допомогу дорослим та дітям

Дата: 07.06.2022 14:39
Кількість переглядів: 607

Фото без описуЗ квітня місяця Центр професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради надає першу психологічну допомогу дорослим та дітям, які отримали психологічні травми в наслідок повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Психологи, які пройшли спеціальну підготовку, в онлайн формі  проводять психологічні тренінги з групами психологічної підтримки.

Така психологічна підтримка можлива завдяки проєкту «ПОРУЧ», який створлили спільно UNICEF Ukraine та Міністерством освіти і науки України, Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії та ГО «ВГЦ «Волонтер».

-Мета проєкту полягає в організації психологічної емоційної підтримки для дітей і їхніх батьків. Така рання допомога може надалі бути корисною і дозволить запобігти розвитку проблем. Тобто, формування в учасників стресостійкості - розвиток таких компетенцій, які в умовах сьогодення допомагають зберігати спокій і стійкість особистості під впливом зовнішніх і внутрішніх загроз, можна сказати, що це питання виживання сьогодні, - розповідає психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Калинівської міської ради  Андрій Андрейко. - Ми працюємо для того, щоб досвід травмуючої події кожного учасника не залишився непереборною травмою на все життя.

Психологи «ПОРУЧ» допомагають не лише підліткам, а й батькам, адже саме батьки мають не лише дати собі раду, але й підтримувати своїх дітей. У рамках проєкту у Калинівській громаді також проводили групи підтримки для працівників психологічної служби, які продовжують працювати з дітьми і їх батьками та вчителями, які потребують підтримки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь