Пошук

Новини громади

13 Липня, 2022 р., 10:27
У Глинську завершили будівництво четвертої черги водогону. Це остання черга водогону протяжність якої майже три кілометри. Загалом воду у свої оселі отримали 470 домогосподарств. Загальна протяжність водогону – двадцять шість кілометрів. Воду у село подають з двох артезіанських свердловин. Їх глибина сто п’ять та сто чотири метри.
13 Липня, 2022 р., 08:57
На Харківському напрямку противник утримує угруповання військ зі складу Західного та Східного військових округів. Основні зусилля зосереджує на обороні. Ворог обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії місто Харків та інші населені пункти.
12 Липня, 2022 р., 15:40
Дванадцятого липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Калинівської міської ради, на якому розглянули ряд питань, що стосуються життєдіяльності громади.
12 Липня, 2022 р., 08:39
На Харківському напрямку ворог здійснював обстріли з артилерії та реактивних систем залпового вогню в районах міста Харкова і населених пунктів Руські Тишки, Безруки, Дементіївка, Лісне, Слатине, Прудянка та Золочів.
11 Липня, 2022 р., 15:16
У Калинівській громаді розпочали заготівлю дров для опалення взимку будівель районної лікарні. Перші дванадцять причепів дров вже завезли у медичний заклад. До початку опалювального сезону планують повністю забезпечити лікарню паливом.
11 Липня, 2022 р., 09:10
Російські окупанти продовжують обстріл з артилерії, реактивних систем залпового вогню та танків в районах міста Харкова та населених пунктів Базаліївка, Петрівка, Руські Тишки, Слатине, Прудянка, Рубіжне і Благодатне.
10 Липня, 2022 р., 09:08
На Сіверському напрямку противник здійснив обстріли поблизу Бачівська, Миропілля, Володимирівки, Вовківки і Волфиного. 
09 Липня, 2022 р., 08:50
На Слов’янському напрямку ворог здійснив артилерійські обстріли поблизу Дібровного, Богородичного, Адамівки, Карнаухівки та Сулигівки.
08 Липня, 2022 р., 14:55
Впродовж чотирьох днів тривали роботи з упорядкування території населених пунктів Голубівки, Червоного Степу та Голендрів, які входять до Голубівського старостинського округу. За цей час упорядкували території населених пунктів, пообкошували дороги, повирубували сухостій та поросль, розчистили дерева.
08 Липня, 2022 р., 11:04
З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України жоден старостинський округ Калинівської територіальної громади не залишився осторонь спільної біди. Надійним тилом для українських військових та вимушених переселенців стали й жителі Дружного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних