Пошук

У ліцеї в Новій Греблі отримали пральну машину та сушарку

Дата: 06.06.2022 12:40
Кількість переглядів: 772

Фото без описуДнями представництво Міжнародної організації з міграції в Україні передало пральну машину та сушарку ліцею Нової Греблі, де діє центр розміщення внутрішньо переміщених осіб. Усього ж по області Міжнародна організація з міграції в Україні передала 40 пральних та 40 сушильних машин для центрів розміщення й обслуговування внутрішньо переміщених осіб.

-Ми почали приймати внутрішньо переміщених осіб з перших днів повномасштабного вторгнення. В ніч на двадцять шосте лютого ми прийняли дуже багато біженців з Києва, Херсона, які були змушені залишити свої домівки. Зараз навіть важко порахувати скільки їх тоді було. Але після вихідних десь половина переселенців відправилась далі в дорогу, а залишилося приблизно сімдесят осіб, згодом – двадцять двоє, - розповідає директорка навчального закладу Віра Лавренюк. - Нині маємо одинадцять переселенців, які раніше жили в Херсонській області та Слов’янську. Люди чекають на Перемогу і повернення до рідних домівок, а ми підтримуємо їх та допомагаємо чим можемо.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну працівники ліцею у Новій Греблі не лише продовжували виконувати свої обов’язки, а й взяли на себе відповідальність за людей, які оселилися у їх селі: готували для них їжу, підтримували та допомагали. Завдячуючи благодійникам, які надавали харчі та інші необхідні речі, люди завжди були ситі і в теплі. А тепер нові пральна машина та сушарка зроблять їх життя комфортнішим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних