Пошук

У ліцеї в Новій Греблі отримали пральну машину та сушарку

Дата: 06.06.2022 12:40
Кількість переглядів: 745

Фото без описуДнями представництво Міжнародної організації з міграції в Україні передало пральну машину та сушарку ліцею Нової Греблі, де діє центр розміщення внутрішньо переміщених осіб. Усього ж по області Міжнародна організація з міграції в Україні передала 40 пральних та 40 сушильних машин для центрів розміщення й обслуговування внутрішньо переміщених осіб.

-Ми почали приймати внутрішньо переміщених осіб з перших днів повномасштабного вторгнення. В ніч на двадцять шосте лютого ми прийняли дуже багато біженців з Києва, Херсона, які були змушені залишити свої домівки. Зараз навіть важко порахувати скільки їх тоді було. Але після вихідних десь половина переселенців відправилась далі в дорогу, а залишилося приблизно сімдесят осіб, згодом – двадцять двоє, - розповідає директорка навчального закладу Віра Лавренюк. - Нині маємо одинадцять переселенців, які раніше жили в Херсонській області та Слов’янську. Люди чекають на Перемогу і повернення до рідних домівок, а ми підтримуємо їх та допомагаємо чим можемо.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну працівники ліцею у Новій Греблі не лише продовжували виконувати свої обов’язки, а й взяли на себе відповідальність за людей, які оселилися у їх селі: готували для них їжу, підтримували та допомагали. Завдячуючи благодійникам, які надавали харчі та інші необхідні речі, люди завжди були ситі і в теплі. А тепер нові пральна машина та сушарка зроблять їх життя комфортнішим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь