Пошук

Новини громади

07 Липня, 2022 р., 16:05
За інформацією лікаря із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Калинівського управління ГУ Держпродспоживслужби Світлани Шибаєвої, у літній період почастішали випадки виникнення спалахів гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь, пов'язаних з вживанням бактеріально забруднених харчових продуктів та питної води.
07 Липня, 2022 р., 09:49
На Вінниччині запрацювала обласна цілодобова гаряча лінія з питань соціального захисту внутрішньо переміщених осіб. Консультацію щодо отримання статусу, державної допомоги, тимчасового розміщення можна отримати за номером:
07 Липня, 2022 р., 09:28
Для належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж, а також споживачів теплової енергії до опалювального періоду 2022 – 2023 років, в тому числі запобігання технологічним порушенням на енергетичному обладнанні під час опалювального періоду, управління Держенергонагляду у Вінницькій області підготувало інформаційні листи для ознайомлення.
07 Липня, 2022 р., 08:48
На Волинському та Поліському напрямках змін в стані та діяльності підрозділів збройних сил республіки білорусь не відзначено.
06 Липня, 2022 р., 12:01
З 16 липня 2022 року набирають чинності окремі норми Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (далі- Закон), які стосуються використання мови в мережі Інтернет та мови інтерфейсів комп'ютерних програм, встановлених на товарах.
06 Липня, 2022 р., 08:36
На Сіверському напрямку агресор обстрілював позиції наших військ в районах населених пунктів Залізний Міст, Шалигине та Есмань. Вдосконалює інженерне обладнання передових позицій в прикордонних районах. На Харківському напрямку ворог веде оборонні дії.
05 Липня, 2022 р., 09:22
На Слов’янському напрямку ворог здійснював артилерійські обстріли неподалік Краснопілля, Первомайського, Нової Миколаївки, Богородичного, Адамівки, Долини, Мазанки, Дібрівного, Чепіля та Мосьпанового. Штурм противника в напрямку населеного пункту Долина українські воїни успішно відбили.
04 Липня, 2022 р., 08:50
На Краматорському напрямку, після артилерійської підготовки ворог форсував річку Сіверський Донець, закріплюється в районах населених пунктів Лисичанськ та Білогорівка. Українські захисники залишили Лисичанськ, але, як зазначив Президент України Володимир Зеленський: «Стіни ми відбудуємо, землю відвоюємо, а людей треба берегти понад усе. І якщо командування нашої армії й забирає людей із певних точок фронту, де ворог має найбільшу вогневу перевагу, – зокрема це стосується й Лисичанська, – це означає тільки одне: що ми повернемося завдяки нашій тактиці, завдяки нарощуванню постачання сучасної зброї. Україна нічого не віддає. А коли хтось там у Москві щось доповідає про Луганську область – хай вони згадають свої доповіді та обіцянки перед 24 лютого, у перші дні цього вторгнення, навесні й зараз. Хай вони реально оцінять, що вони мають за цей час і скільки вони за це заплатили. Бо теперішні їхні доповіді так само підуть прахом, як і тодішні».
03 Липня, 2022 р., 08:42
На Сіверському напрямку противник продовжує забезпечувати посилену охорону ділянки українсько-російського кордону. На Харківському напрямку ворог веде оборону зайнятих раніше позицій. 
02 Липня, 2022 р., 08:51
На Волинському та Поліському напрямках, за наявною інформацією, в збройних силах республіки білорусь продовжено терміни проведення мобілізаційного навчання до 9 липня поточного року (попередні терміни 22 червня – 1 липня 2022 року).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних