Пошук

Новини громади

17 Липня, 2022 р., 09:10
На Волинському та Поліському напрямках підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати визначені завдання. За наявною інформацією у прикордонних районах Брестської області діє обмеження на відвідування лісу місцевим населенням.
16 Липня, 2022 р., 09:16
Російські окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по цивільних об’єктах на території України.
16 Липня, 2022 р., 09:00
Для спільної справи діяли дружним тандемом. Міська рада надала суміш для підсипання дороги, місцеві приватні підприємці - техніку, а жителі дачного масиву зібрали кошти та замовили грейдера. Так в умовах воєнного стану жителі Калинівської громади вирішили ще одну наболілу проблему та відремонтували майже два кілометри дороги від Сальника до дач.
15 Липня, 2022 р., 11:31
У Корделівському старостинському окрузі вірять в перемогу Збройних сил України та сподіваються, що новий навчальний рік учні розпочнуть за шкільними партами. А тому в ліцеї активно готуються до початку нового навчального року.
15 Липня, 2022 р., 08:43
15 липня в області оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок ракетного удару у Вінниці. Чотирнадцяте липня став трагічним днем для Вінниччини. За офіційною інформацією станом на 22 годину 14 липня, відомо про 23 загиблих, серед них 3 дітей. За медичною допомогою звернулися 117 осіб, госпіталізовано 66, у тому числі 3 дітей. У важкому стані перебуває 34 постраждалих. Триває пошук 39 осіб зв'язок з якими відсутній. На ранок 15 липня аварійно-рятувальні роботи продовжаться. До робіт залучили понад тисячу спеціалістів та двісті одиниць техніки.
14 Липня, 2022 р., 11:38
На жаль, маємо приліт у Вінницю.  Рашисти ні перед чим не зупиняються, цього разу у Вінниці також постраждало мирне населення. Очікуємо офіційне повідомлення від Вінницької обласної військової адміністрації.
14 Липня, 2022 р., 08:50
Противник здійснив обстріли з артилерії різних калібрів населені пункти Харківського, Слов'янського, Краматорського, Бахмутського напрямків.
13 Липня, 2022 р., 15:30
Новий ігровий комплекс днями встановили та території закладу дошкільної освіти у Радівці. Його придбали для своїх односельців та встановили керівники місцевого приватного підприємства «Радівське» Валентин та Ігор Пачевські.
13 Липня, 2022 р., 11:42
З 1 травня 2022 року понад 10 млн українських домогосподарств, що були побутовими споживачами газу 23 регіональних газопостачальних компаній, опинилися в ситуації, коли їхні постачальники не могли виконувати свою функцію.
13 Липня, 2022 р., 10:27
У Глинську завершили будівництво четвертої черги водогону. Це остання черга водогону протяжність якої майже три кілометри. Загалом воду у свої оселі отримали 470 домогосподарств. Загальна протяжність водогону – двадцять шість кілометрів. Воду у село подають з двох артезіанських свердловин. Їх глибина сто п’ять та сто чотири метри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних