Пошук

У Калинівці розпочали роботи з реконструкції спортивного павільйону на центральному стадіоні

Дата: 30.05.2023 15:37
Кількість переглядів: 1248

Фото без описуРозпочалися ремонтні роботи у приміщені спортивного павільйону, який знаходиться на центральному стадіоні. Будівлю павільйону звели ще на початку дев’яностих років, однак будівництво не завершили до цього часу. У 2016 році аварійне приміщення взяла на баланс Калинівська міська рада й почала реконструкцію та укріплення будівлі, однак будівництво так і не завершили. Відновилися ремонтні роботи лише у 2023 році.

-Ми працюємо із дітьми громади, з молоддю. Заняття спортом відволікають дітей від стресової ситуації, в які перебувають нині всі українці, а наші спортивні успіхи додають віри та надії на перемогу не лише на спортивному полі, а й на полі бою з російськими окупантами, - каже директор Калинівської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Сергій Грепечук. - Спочатку року на базі нашої спортивної школи відбулося два чемпіонати області з волейболу, чемпіонат області з хокею на траві. Ми маємо гарну спортивну базу, а відкриття спортивного павільйону, в якому будуть облаштовані готельні кімнати, дозволить приймати у нашій громаді команди з різних куточків України.

Міська рада виділила кошти й ремонтні роботи уже розпочалися.

-Наша спортивна школа має свою багату історію та значні досягнення. Навіть в умовах воєнного стану наші юні спортсмени продовжують виборювати призові місця на різноманітних змаганнях. Лише з початку року калинівські волейболістки та хокеїсти вибороли звання Чемпіонів України. Наші спортсмени успішно перемагають своїх суперників із великих міст України, що підтверджує їх рівень підготовки та спортивну майстерність. Тому наше завдання створити належні умови для їх занять спортом і для майбутніх перемог, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Надалі плануємо утеплення фасаду спортивного павільйону та облаштування трибун для глядачів.

Окрім ремонту спортивного павільйону на центральному стадіоні продовжують облаштовувати тротуарні доріжки.

-Тішить те, що наш стадіон нині користується популярністю серед жителів громади. Тут не лише проходять різноманітні змагання, а й відбуваються уроки фізкультури. Мешканці громади приходять сюди із дітьми на прогулянку, або ж просто для занять спортом. Тому та робота, яка проводиться для покращення матеріально технічної бази нашого стадіону, не марна, - продовжує директор Калинівської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» Сергій Грепечук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь