Пошук

Новини громади

05 Жовтня, 2023 р., 08:29
Сили оборони України продовжують оборону на сході та півдні України, ведуть наступальні операції на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Знищуючи ворога, вони звільняють тимчасово окуповані території та зміцнюють нові позиції. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
04 Жовтня, 2023 р., 14:39
Два мішки теплих шкарпеток зв’язала для українських військових підопічна стаціонарного відділення «Затишок», що у Новій Греблі Марія Удалова. Сімдесяти восьмирічна жінка проводить за в’язанням кожну вільну хвилину. За день майстриня вив’язує одну пару шкарпеток.
04 Жовтня, 2023 р., 11:20
З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України комунальні підприємства Калинівської громади працюють згідно з графіком. Хоча випробовувань і на їх долю випало чимало. Лише з комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» з 2022 року мобілізівали до війська 10 працівників. Троє із них загинули у боях за цілісність і незалежність України.
04 Жовтня, 2023 р., 08:50
Збройні Сили України мають успіх у наступі на Запоріжжі в районі Роботиного, а також штурмують під Бахмутом. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
03 Жовтня, 2023 р., 16:33
У Калинівській центральній районній лікарні тривають роботи з облаштування відділення реабілітації. Будівельні бригади вже замінили системи каналізації, водовідведення, електропостачання, закінчили перепланування приміщення та узялися за шпаклювання стін.
03 Жовтня, 2023 р., 14:37
У Калинівській центральній районній лікарні завершують заготівлю овочів на зиму. Вагому допомогу у цьому надають жителі старостинських округів, які поділилися із медичним закладом своїм урожаєм картоплі, моркви, цибулі, часнику, квасолі, буряка, гарбузів, капусти тощо.
03 Жовтня, 2023 р., 09:35
З 1 жовтня 2023 року розподіл природного газу споживачам на території Вінницької області (за виключенням кількох населених пунктів) та в місті Гайворон надає новий Оператор ГРМ – Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Дію ліцензії АТ «Вінницягаз» на розподіл газу припинено.
03 Жовтня, 2023 р., 08:40
Сили оборони України продовжують оборону на сході та півдні України, вести наступ на осі Мелітополя та наступальні операції на осі Бахмут. Знищуючи ворога, вони звільняють тимчасово окуповані території та зміцнюють нові позиції.
02 Жовтня, 2023 р., 16:10
1 жовтня в Україні відзначають День людей похилого віку. З цієї нагоди учасники фольклорного ансамблю «Вербиченька» Котюжинецького сільського будинку культури завітали із концертною програмою до підопічних стаціонарного відділення «Затишок», що у Новій Греблі.
02 Жовтня, 2023 р., 15:08
У зв’язку із терміновим зверненням однієї з військових частин, в режимі онлайн відбулася 42 позачергова сесія Калинівської міської ради, на якій розглянули два питання:  Про внесення змін до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Калинівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки та Про внесення змін до бюджету Калинівської міської ради на 2023 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь