Пошук

Новини громади

10 Жовтня, 2023 р., 09:00
Працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» встановили три лежачі поліцейські по вулиці Шкільній у Корделівці.
10 Жовтня, 2023 р., 08:20
російські окупанти наступають в районах Донецька, Кремінної та Куп'янська, Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута, мають частковий успіх в районі Андріївки. Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.
09 Жовтня, 2023 р., 15:03
Ще один автомобіль передали калинівчани одній із військових частин. Кошти на придбання автомобіля MAZDA Double збирали всі гуртом: працівники старостинський округів, відділів та управлінь Калинівської міської ради та працівники культури Калинівської громади.
09 Жовтня, 2023 р., 13:47
Опалювальний сезон — той період у році, коли температура на вулиці падає, і кожен з нас починає активно використовувати системи опалення у власних будинках та робочих приміщеннях. Незважаючи на комфорт, який приносить тепло, цей час має певні ризики та проблеми, пов’язані з безпекою.
09 Жовтня, 2023 р., 08:10
Шановні працівники та ветерани поштового зв’язку Калинівщини.
09 Жовтня, 2023 р., 08:00
Окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута та Донецька, Збройні Сили України мають успіх на півдні. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.
08 Жовтня, 2023 р., 08:10
Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби Калинівщини, прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.
08 Жовтня, 2023 р., 08:00
Щиро вітаю юристів з професійним святом!
08 Жовтня, 2023 р., 07:58
Минулої доби кремлівські терористичні війська завдали чергових ракетних ударів по цивільних об’єктах населених пунктів Чорноморськ Одеської області, Миргород Полтавської області та Пересічне Харківської області.
07 Жовтня, 2023 р., 17:27
7 жовтня діти пільгових категорій Калинівської територіальної громади вирушили у захопливу подорож Подільським зоопарком міста Вінниці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь