Пошук

Новини громади

23 Вересня, 2023 р., 09:33
Уночі 23 вересня 2023 року російські окупанти атакували Україну 15-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” із південно-східного напрямку.
22 Вересня, 2023 р., 15:28
На кілька годин стадіон ліцею у с.Радівці перетворився на живий людський вулик. Тут відбулося осіннє свято урожаю у поєднанні з благодійним ярмарком на підтримку ЗСУ.
22 Вересня, 2023 р., 12:23
Наймолодші жителі Мізяківського старостинського округу вже випробовують новий дитячий ігровий майданчик, який встановили на території місцевої гімназії.
22 Вересня, 2023 р., 10:19
21 вересня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Участь у засіданні взяли заступники голови обласної Ради, заступник начальник обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови та члени постійних комісій обласної Ради, керівники обласних комунальних підприємств, голови громадських організацій, голови територіальних громад.
22 Вересня, 2023 р., 08:27
Російські окупанти наступають у районах Бахмута, Мар'їнки та Вугледара, а також контратакують поблизу Роботиного у Запорізькій області. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
21 Вересня, 2023 р., 10:19
На звернення Калинівського міського голови Державна міграційна служба у Вінницькій області на чолі із начальником управління Борисом Наливайком передали 14 штурмовій бригаді Національної гвардії України «Червона калина» три генератори та чотири бензопили.
21 Вересня, 2023 р., 08:25
Вранці 21 вересня російські окупанти атакували  Україну ракетами. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів про наслідки цієї атаки. За його словами, у Черкасах зруйновано будівлю готелю, там виникла пожежа, також спалахнули торгові павільйони на ринку. Постраждало семеро людей.
20 Вересня, 2023 р., 15:29
Понад 3 тонни картоплі, а ще моркву, столовий буряк, капусту, цибулю, часник, яблука, сливи, грушки, виноград, помідори, болгарський перець, гарбузи і навіть кизил та кавуни зібрали для потреб калинівської лікарні жителі Хомутинецького старостинського округу.
20 Вересня, 2023 р., 12:28
Батько Героя з Радівки Івана Левчука та депутат міської ради Анатолій Пачевський передали побратимам загиблого автомобіль Mercedes-Benz ML 270, який відтепер служитиме українським захисникам та допомагатиме їм у нелегкій боротьбі із ворогом.
20 Вересня, 2023 р., 09:05
російські окупанти наступають у районах Бахмута, Донецька та Роботиного, Збройні Сили України продовжують атакувати на сході та півдні. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь