Пошук

Новини громади

20 Жовтня, 2023 р., 12:00
Ще один дорожній знак «школярик» та лежачий поліцейський встановили працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» біля гімназії у Хомутинцях. З проханням про встановлення дорожніх знаків до міської ради звернулися жителі села, аргументуючи своє звернення тим, що ця ділянка дороги є небезпечною для дітей, які відвідують заклад освіти.
20 Жовтня, 2023 р., 09:08
Завершилися роботи із заміни частини центрального водогону у м.Калинівці. Працівники комунального підприємства «Калинівкаводоканал» власними силами замінили 640 метрів водогону по вулиці Незалежності.
20 Жовтня, 2023 р., 08:48
У районі Авдіївки російські окупанти за минулу добу втратили близько 900 осіб убитими й пораненими, а також понад 150 одиниць бронетехніки. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
19 Жовтня, 2023 р., 14:33
Війна є важким травматичним емоційним періодом не тільки для дорослих, але й для дітей. Їм так само буває складно справлятися з емоційним навантаженням, що інколи може призводити до заподіяння шкоди своєму здоров’ю або навіть життю.
19 Жовтня, 2023 р., 10:43
У зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави на інформаційному фронті Департамент кіберполіції спільно з партнерами розробили електронну платформу «MRIYA», яка створена для об’єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів.
19 Жовтня, 2023 р., 08:42
Російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Кремінної, Бахмута, Авдіївки, Мар'їнки, Новодарівки та Малої Токмачки. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
18 Жовтня, 2023 р., 15:21
Двадцять мішків столового буряка, сорок мішків моркви та причіп від вантажного автомобіля яблук заготовили освітяни для їдалень закладів освіти Калинівської громади. Усі овочі та фрукти надав безплатно для харчування дітей приватний підприємець Сергій Моргунський. А на толоку вийшли працівники відділу освіти Калинівської міської ради, Будинку дитячої творчості, ліцею с.Корделівка та закладів освіти м.Калинівка.
18 Жовтня, 2023 р., 11:49
У рамках реалізації екологічної ініціативи Президента «Зелена країна», яка стартувала влітку 2021 року, працівники ліцею №3 м.Калинівка упорядкували територію по вулиці Вінницькій у Калинівці  та висадили саджанці берези, ялини і ялівцю.
18 Жовтня, 2023 р., 09:00
Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.
18 Жовтня, 2023 р., 08:50
російські окупанти наступають у районах Куп'янська, Бахмута, Авдіївки й Мар'їнки, Збройні Сили України мають успіх на південь від Роботиного. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь