Пошук

Новини громади

29 Вересня, 2023 р., 17:45
З нагоди професійного свята – Дня працівників освіти, який святкуватимуть 1 жовтня, освітянська родина Калинівщини приймала щирі привітання від голови Калинівської міської ради Василя Поліщука, голови Хмільницької районної ради Юрія Слабчука, командира військової частини Миколи Батюка, начальниці відділу освіти, молоді та спорту Галини Фурман та голови профспілкової організації Олександра Гуліватого.
29 Вересня, 2023 р., 14:57
Двадцять дев’ятого вересня біля Стіни пам'яті полеглим героям російсько-української війни у переддень Дня Захисників та Захисниць України зібралися представники влади та громади, щоб вшанувати пам'ять загиблих Героїв та подякувати військовим, які нині боронять рідну землю від російських окупантів.
29 Вересня, 2023 р., 09:08
російські окупанти наступають у районах Кремінної, Донецька, Урожайного та Червоного Запорізької області. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
28 Вересня, 2023 р., 15:08
Близькі родичі людей, які зникли безвісти у зв’язку з бойовими діями, під час пошуків можуть потребувати юридичної допомоги. Отримати таку допомогу можна безоплатно, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги.
28 Вересня, 2023 р., 14:06
За домовленістю Калинівського міського голови Василя Поліщука керівництво ДГ «Артеміда» передало на потреби закладів освіти Калинівки понад 5 тонн картоплі та 5 тонн картоплі  - для лікарні, а ТОВ «Агрохімперспектива» - передало понад 600 кілограмів яблук для їдалень закладів освіти.
28 Вересня, 2023 р., 09:11
В ніч проти 28 вересня росія атакувала Україну 44 російсько-іранськими дронами-камікадзе Shahed, Повітряні сили повідомили, що українська ППО збила 34 з них. Крім того, протягом минулої доби, 27 вересня, знищили шість розвідувальних безпілотників оперативно-тактичного рівня («Орлан», «Зала», «Суперкам»).
27 Вересня, 2023 р., 15:32
З 2 жовтня 2023 року розпочинається прийом документів від фізичних осіб для надання часткового відшкодування витрат за закуплену установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку.
27 Вересня, 2023 р., 14:41
Україна переживає складні часи у зв'язку з агресією з боку російської федерації, а деякі її міста виборюють своє право на існування. Попри війну комунальники продовжують працювати. У містах, де йдуть бойові дії – це героїчна робота на межі сил. В нашому регіоні підприємства критичної інфраструктури безперебійно надають послуги населенню та соціально-важливим об’єктам, своєчасно ліквідують наслідки аварій. Навіть в умовах війни замінюють комунікації, старі водогони та упорядковують прибудинкові території. Незмінною залишається й плата за комунальні послуги, хоча вартість електроенергії, паливно-мастильних матеріалів, реагентів та хлору зросла у кілька десятків разів.
27 Вересня, 2023 р., 08:55
російські окупанти перестали наступати в районі Бахмута, але атакують поблизу тимчасово окупованого Донецька та Новодарівки. Про це повідомили у зведенні Генерального штабу Збройних Сил України.
26 Вересня, 2023 р., 09:30
У зв’язку із терміновим зверненням однієї з військових частин в режимі онлайн відбулася позачергова сесія Калинівської міської ради, на якій розглянули одне питання - Про внесення змін до бюджету Калинівської міської ради на 2023 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь