Пошук

Новини громади

25 Березня, 2019 р., 11:51
Кожна людина є господарем у власному домі – це стосується не лише власної оселі, а й благоустрою кожного населеного пункту, та й держави загалом. А школа - наш другий дім. І у ньому має бути чисто та затишно.
25 Березня, 2019 р., 11:49
Сьогодні, коли без Інтернету та цифрових технологій важко уявити собі життя та роботу, здається, що книга відступає на другий план. Але це зовсім не так. Книга була і залишається незамінним супутником людини, її мовчазним радником, всезнаючим помічником, невичерпним джерелом мудрості. Не випадково народ створив про книгу стільки прислів'їв:
21 Березня, 2019 р., 14:14
21 березня 2019 року Калинівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Центру проведено засідання круглого столу з спільно з Службою у справах дітей Калинівської РДА, інспектором ювенальної превенції Калинівського відділу поліції, представниками бюро безоплатної правової допомоги з метою налагодження механізму взаємодії суб’єктів соціальної роботи у забезпеченні соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у випадках виявлення жорстокого поводження з ними, та безпосередньої загрози їх життю або здоров’ю.
21 Березня, 2019 р., 11:49
Сьогодні у конференцзалі Калинівської міської ради відбулась нарада, приурочена проведенню Дня міста 2019.
21 Березня, 2019 р., 11:48
21 березня по всьому світу володарі рими, їх музи і шанувальники відзначають День поезії. Свято відзначається щорічно з 1999 року.
20 Березня, 2019 р., 12:21
19 березня 2019 року головним спеціалістом з гуманітарних питань Калинівської міської ради, спільно з представником Калинівського ВП ГУНП у Вінницькій області та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено профілактичний рейд в м. Калинівка та с. Дружелюбівка. Під час проведення профілактичного рейду перевірено умови проживання 3 сімей, в яких проживають 9 дітей.
20 Березня, 2019 р., 08:22
Професіоналізм, конструктивне та відкрите спілкування із суб’єктами звернення підтвердили, що Центр надання адміністративних послуг міста Калинівка зумів виконати поставлені цілі. 20 березня Калинівський ЦНАП відзначає першу річницю діяльності. Щоденно адміністратори, під егідою кваліфікованого керівника Олени Низькоклон, допомагають вирішити проблеми численної кількості відвідувачів.
19 Березня, 2019 р., 11:45
15 березня 2019 року в залі урочистих подій районного Будинку культури спільно із відділом освіти Калинівської райдержадміністрації, міським відділом освіти, будинком дитячої творчості проведено районний фестиваль творчості і талантів для 76 дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе».
18 Березня, 2019 р., 12:17
14-17 березня в місті Івано-Франківськ пройшли змагання ІІІ туру Чемпіонату України «Дитяча ліга», серед дівчат 2004-2005 року народження, де 9 команд групи «А» і «Б» змагались за путівки до фінальної частини чемпіонату.
18 Березня, 2019 р., 08:26
Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Творчість цього поета можна не любити, можна критикувати, можна ставитися до неї із великою любов’ю… У будь-якому випадку байдужим вона не залишає нікого. У чому ж феномен нашого великого митця? Чому і сьогодні, майже через півтора століття після його смерті, твори, написані Великим Кобзарем, хвилюють, навчають, тривожать душі?Син кріпака, сирота змалку, талановитий юнак, що не має змоги розвинути свій талант художника… Про ці факти з життя Тараса Григоровича ми знаємо давно. Повторюємо їх як завчену раз і назавжди інформацію, анітрохи не замислюючись над їх справжньою сутністю: яку ж силу духу слід мати, щоб у таких умовах не зламатися, не збайдужіти душею, не зчерствіти серцем, а все думати і піклуватися про свій народ?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних