Пошук

Вітання медичних працівників закладів охорони здоров'я Калинівського району з професійним святом

Дата: 19.06.2020 15:52
Кількість переглядів: 408

Сьогодні вранці, напередодні Дня медичного працівника, який відзначатиметься 21 червня, медичних працівників закладів охорони здоров'я Калинівського району вітали очільники району, представники Калинівської міської ради, помічники народного депутата України Петра Юрчишина та керівники медичних закладів. В зв'язку з карантинними обмеженнями урочисте зібрання відбулось під відкритим небом у дворі Калинівської центральної районної лікарні.

«За дорученням міського голови та від себе особисто щиро вітаю вас з професійним святом, - звернулась до присутніх секретар Калинівської міської ради Лариса Кудін. - Дякую вам за те, що досить часто працюєте на межі можливостей, особливо у цей надскладний для всієї країни час. В умовах пандемії, перебуваючи на передовій боротьби з COVID-19 та ризикуючи власним життям і здоров'ям, ви професійно надаєте медичну допомогу інфікованим коронавірусом пацієнтам та рятуєте їх життя. Ваша професія гідна найвищої похвали та поваги від суспільства. Міцного вам здоров’я, щастя, благополуччя та наснаги, невтомності і оптимізму, нових досягнень та позитивних змін у вашій професійній діяльності.»

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я населення та з нагоди Дня медичного працівника грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами були відзначені найкращі працівники медичної сфери.

Також подяки і грошові винагороди кращим представникам галузі охорони здоров'я вручили помічники народного депутата України Петра Юрчишина, керівники району та медичних закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь