Пошук

Новини громади

10 Квітня, 2019 р., 10:20
Вінницька обласна державна адміністрація управління фізичної культури та спорту пропонує провести обласну спартакіаду серед депутатського корпусу об'єднаної територіальної громади, з таких видів спорту як: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи, шашки. А що наші депутати думають з приводу цієї пропозиції?
09 Квітня, 2019 р., 15:59
За сприяння Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe Юрій Войціцький, радник з регіонального розвитку  Вінницького ЦРМС провів інформаційно-консультативна зустріч з питань розробки Стратегічного Плану розвитку Калинівської ОТГ до 2030р. (за підсумками засідання робочої групи з січня 2019р.) у Калинівській ОТГ. Під час консультаційного візиту Юрій Романович ознайомив представників структурних підрозділів ОТГ із актуальними питаннями стратегії та розвитку громади.
09 Квітня, 2019 р., 15:03
6-7 квітня на базі Калинівської ДЮСШ «Авангард» та ЗОШ №1 – пройшов чемпіонат обласної дитячої ліги з волейболу серед дівчат 2005-2006 р.н. Команда була сформована з вихованок міської спортивної школи «Авангард». В змаганнях приймали участь команди: м. Жмеринка, м. Козятин, м. Вінниця, МДЮСШ №3 м. Браїлова, м. Могилів – Подільський, м. Оратів.  Легко наші юні волейболістки здолали команди Вінниці, Жмеринки, Гайсина з рахунком 2:0. В фіналі зустрілись з командою Оратова, гра була запекла, і наші дівчатка перемогли з рахунком 2:0 (25:22, 25:21), показавши свою майстерність та характер, ставши чемпіонками області. Склад команди: Воронюк Юлія, Броновицька Анастасія, Гончаренко Валерія, Лужецька Варвара, Яцина Поліна, Ярмолюк Дарія, Павловська Софія, Буяльська Анастасія. Команду підготували тренери: МС Лариса Дуніна і Тамара Васяк. Тренери відділення волейболу вдячні ЗОШ №1 за надану можливість проведення обласних змагань.
09 Квітня, 2019 р., 14:31
Навесні, впродовж трьох тижнів акція  «Серце до серця» проходить у всіх областях України і супроводжується проведенням великої кількісті концертів, вистав, конкурсів, спортивних змаганнь, тренінгів. Під час фіналу акції проводиться збір коштів. Волонтери наліплюють логотип фонду кожному хто долучився— червоне серце.
09 Квітня, 2019 р., 09:31
В п’ятницю, 5 квітня, на стадіоні Калинівської ДЮСШ «Авангард» пройшов І (міський) етап обласної Спартакіада серед допризовної молоді.
08 Квітня, 2019 р., 16:36
Розпочинайте робочий тиждень правильно. Сьогодні працівники міської ради влаштували суботник і навели лад на території міськради, створили нові клумби і висадили кущі, котрі зовсім скоро зазеленіють. А ви прибрали свою територію?
04 Квітня, 2019 р., 16:05
Дошкільний навчальний заклад № 7 прагне забезпечити своїм вихованцям якісну, універсальну освіту, забезпечити високий рівень загальної культури, в тому числі і культури на дорозі. Дотримання правил безпечного життя має стати усвідомленою необхідністю. Однією з важливих проблем у забезпеченні безпеки дорожнього руху є профілактика дитячого дорожнього транспортного травматизму в дошкільному закладі.
02 Квітня, 2019 р., 10:39
Тепер і вихованці ДЮСШ "Авангард" мають власний майданчик з вуличними тренажерами. На території спортивної школи тримають роботи по встановленню спортивного майданчика, нові, зручні і сучасні тренажери - це ще один крок до рухової активності та поліпшення здоров'я молоді громади. Також, з настанням тепла розпочнеться робота над головним спортивним майданчиком ДЮСШ.
02 Квітня, 2019 р., 09:57
Саме зараз, на міській набережні вкладають тротуарну плитку, працівники "вкладають душу" разом з кожною цеглинкою, адже стараються для міста і мешканців громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних