Пошук

Новини громади

03 Травня, 2019 р., 14:17
Великдень - одне з найбільших й найшанованіших після Різдва християнських свят. Воно приурочене воскресінню Христа.  До свята готуються заздалегідь — печуть паски, роблять крашанки й писанки. Дітки уміло допомагають своїм батькам, адже спільна праця приносить стільки задоволення.  Дошкільний заклад №1 навіть провів свято, приурочене Великодню. Малята одяглись в українське народне вбрання, розповідали вірші і навіть розфарбували власні писанки!
03 Травня, 2019 р., 11:20
На День міста, 25 травня відбудеться відкриття наймасштабнішого поля з штучним покриттям Калинівської ОТГ на базі ДЮСШ "Авангард". Будівництво знаходиться на останніх етапах, робітники плідно працюють, адже все найкраще - дітям! 
03 Травня, 2019 р., 11:18
Розпочатий капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Довженка
03 Травня, 2019 р., 11:17
Тротуари – це не тільки комфортне місце для пересування пішоходів, а й їх безпека, на сесіях міської ради щорічно і неодноразово голосують за побудову і реконструкції тротуарів у громаді.  Вул. Возз'єднання (від вул. Незалежності до буд. №12), вже красується нещодавно реконструйованим тротуаром з сучасної тротуарної плитки.
03 Травня, 2019 р., 11:16
Виявлено, що систематичні заняття фізичними вправами запобігають виникненню хвороб, покращують імунну систему, а також прискорюють відновлення функцій всіх систем і органів людського організму. Найбільш позитивний результат дають заняття фізичними вправами на серцево-судинну, дихальну, нервову та інші системи.  У нашій громаді робиться усе можливе для того, щоб діти мали повноцінні спортивні заняття. Будуються майданчики з тренажерами, котрі дуже подобаються школярам, адже на відкритому повітрі завжди приємніше займатись.  Також, Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст №2-гімназія незабаром поповниться ще одним чудовим місцем – спортивним майданчиком з штучним покриттям, його побратим на території ЗОШ №1, вже рік приносить спортивне задоволення учням школи.
02 Травня, 2019 р., 09:38
26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. Аварія на Чорнобильській атомній електростанції (ЧАЕС) — найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі.  Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності тих, хто, ризикуючи своїм життям та здоров’ям, захистиd людство від згубного впливу й подальшого розповсюдження радіації - пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків. Тієї квітучої весни вони відправились на зустріч невідомій небезпеці, виявивши жертовність, високий патріотизм, зупиняючи ядерну катастрофу. Їхній подвиг назавжди записаний до літопису людської мужності та навічно залишиться у пам’яті українського народу.
02 Травня, 2019 р., 09:37
З 23 по 25 квітня у місті Вінниця проходив чемпіонат України з хокею на траві серед юніорів 2001-2002 року народження. Участь приймало 8 команд. Дев'ять вихованців ДЮСШ "Авангард" у складі збірної Вінницької області вибороли золото чемпіонату України та ще дев'ять гравців граючи за молодшу команду "Олімпія-Авангард" вибороли шосте місце. Вітаємо гравців та тренерів команд з чудовим результатом.
02 Травня, 2019 р., 09:35
За рішенням ООН щорічно 22 квітня народи всього світу відзначають Всесвітній день Землі. Цей день направлений проти жорстокого, варварського і нерозумного використання природних ресурсів Землі. Земля - наш дім, наша мати і ми нерозривно з нею пов'язані: як ми до неї ставимось - так і вона до нас.
02 Травня, 2019 р., 09:33
День здоров'я у дошкільному навчальному закладі №1 «Берізка» м.Калинівки – це день відпочинку, день ігор, день розваг. Його призначення – сприяти оздоровленню дітей, формуванню потреби у щоденних заняттях фізичними вправами, оптимізації рухової підготовленості дітей дошкільного віку. Дні здоров'я організовують з молодшої групи один раз на місяць. Цей день насичується різноманітними формами роботи з фізичного виховання.
26 Квітня, 2019 р., 17:43
22 квітня - Міжнародний день Землі – призначення якого згуртувати суспільство на захист довкілля та збереження природних ресурсів. В ДНЗ № 7 проведено загальносадовий захід «Земля наша спільний дім, а ми господарі у нім». Педагоги змалечку плекають у дітей любов до природи, уміння помічати її красу, бажання берегти її ресурси.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних