Пошук

Готовність пунктів тестування Калинівської міської ОТГ до проведення основної сесії ЗНО у безпечних умовах

Дата: 19.06.2020 12:23
Кількість переглядів: 344

Фото без описуФото без описуФото без описуУ 2020 році в закладах загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади будуть працювати два пункти проведення ЗНО. Загальноосвітня школа 1-3 ступенів № 1 м. Калинівка – пункт тестування №53, Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-гімназія – пункт тестування №54. Орієнтовна кількість учасників ЗНО на пункті № 53 – 234, на пункті № 54 – 240. Орієнтовна тому, що 18 червня 2020 року Верховна рада України ухвалила закон, який звільняє здобувачів повної загальної середньої освіти від обов’язкової здачі державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням, у тому числі й у формі ЗНО. Рішення за здобувачами. Тестування з української мови та літератури у вказаних пунктах відбудеться 30 червня.

Пункти тестування Калинівської міської ОТГ повністю готові до проведення основної сесії ЗНО у безпечних умовах та відповідно до рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України і епідеміологічної ситуації.

Сьогодні на пункти тестування завезено дезінфікуючі засоби для рук, миючі засоби, медичні халати одноразові і захисні маски для медичних працівників, термометри безконтактні, маски медичні, якими забезпечив Український центр оцінювання якості освіти.

Окрім того, за кошти бюджету Калинівської міської ОТГ для пунктів тестування було придбано в достатній кількості паперові рушники, захисні маски, рукавички, дезінфікуючі засоби та безконтактні термометри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь