Пошук

Вітання колективу КП "Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Калинівської міської ради з Днем медичного працівника

Дата: 19.06.2020 19:54
Кількість переглядів: 448

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ третю неділю червня ми традиційно відзначаємо День медичного працівника, професійне свято тих, хто рятує життя, береже та примножує наше здоров'я, допомагає у скрутні хвилини. Напередодні свого свята, вперше без урочистостей та концертних програм, але з великою вдячністю за титанічну працю приймав вітання просто неба від Калинівської міської ради та помічників народного депутата України Петра Юрчишина високопрофесійний колектив КП "Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Калинівської міської ради.

Сьогодні Калинівський міський центр ПМСД знаний як у Вінницькій області, так і в усій Україні, адже саме завдяки спільним зусиллям на території нашої громади реформа первинної ланки охорони здоров’я відбулась успішно, і ми є взірцем для багатьох інших громад. Центр має стовідсоткове матеріально-технічне оснащення для надання первинної медичної допомоги, надає пацієнтам ряд безкоштовних медичних послуг, зокрема, обстеження на сучасному УЗД-апараті, лабораторне дослідження аналізів, виїзд лікарів на виклик, прийом та консультування пацієнтів, лікування на денному стаціонарі тощо. У закладі заповнено всі вакансії лікарів і молодшого персоналу, впроваджено сучасні інформаційні технології, які дозволяють консультуватись із фахівцями з Вінниці, наявні безоплатні рецепти, здійснено якісні ремонти приміщень та придбання обладнання і меблів, гідні зарплати, яких нарешті дочекались лікарі та медсестри.

Вітаючи з професійним святом, міський голова Анатолій Шамалюк від імені депутатського корпусу та усієї Калинівської громади щиро подякував лікарям, медсестрам та всьому медперсоналу закладу за велику, відповідальну, надзвичайно важливу та дуже нелегку подвижницьку працю на благо людей, особливо у теперішній складний час, адже в умовах пандемії сімейні лікарі без вагань стали в перші лави у боротьбі проти COVID-19, і в міському центрі відразу  було сформовано мобільну бригаду у складі 2 медичних сестер та 3 водіїв, яка обстежила більше, ніж 300 пацієнтів на наявність коронавірусу.

«Міцного вам здоров'я, добра, злагоди, сімейного затишку, поваги та розуміння від пацієнтів! Нехай все добре, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Бережіть себе, наші добрі ангели в білих халатах, а ми завжди готові вам у всьому допомогти», - сказав Анатолій Шамалюк.

Головний лікар Калинівського міського центру ПМСД Василь Македонський, вітаючи свою чималу медичну родину з професійним святом, зазначив, що впроваджуючи постійно щось нове в діяльність закладу, вперше нагородження від адміністрації центру відбудеться за результатами таємного голосування трудового колективу, внаслідок якого було обрано 12 кращих працівників центру, кожен з яких є професіоналом своєї справи.

«Ми підняли надто високу планку, щоб бути першими у Вінницькій області та одними з кращих в Україні, але в такому темпі ми будемо рухатись і далі, тому, як сказав У. Черчиль, крім поту та напруженої роботи, я вам нічого не можу обіцяти. Попереду у нас стоять нові виклики та завдання, зокрема, створення власної клінічної лабораторії, монтування системи кондиціонування повітря на 2 поверсі приміщення міської амбулаторії ЗПСМ та здійснення благоустрою на прилеглій території з облаштуванням стоянки для автомобілів, а також капітальний ремонт Дружелюбівської амбулаторії ЗПСМ та багато іншого, проте разом ми здолаємо все, аби лише були здорові та жили в мирі», - сказав Василь Македонський.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я населення та з нагоди Дня медичного працівника грамотами Калинівської міської ради, квітами та грошовими винагородами було відзначено найкращих працівників Калинівського міського центру ПМСД.

Традиційно подяки і грошові винагороди кращим представникам колективу медичного закладу вручили помічники народного депутата України Петра Юрчишина – Сергій Зінов та Віталій Оліх.

Також низку відзнак медичні працівники отримали від адміністрації Калинівського міського центру ПМСД за результатами таємного голосування колективу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь