Пошук

Новини громади

19 Червня, 2020 р., 15:52
Сьогодні вранці, напередодні Дня медичного працівника, який відзначатиметься 21 червня, медичних працівників закладів охорони здоров'я Калинівського району вітали очільники району, представники Калинівської міської ради, помічники народного депутата України Петра Юрчишина та керівники медичних закладів. В зв'язку з карантинними обмеженнями урочисте зібрання відбулось під відкритим небом у дворі Калинівської центральної районної лікарні.
19 Червня, 2020 р., 12:23
У 2020 році в закладах загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади будуть працювати два пункти проведення ЗНО. Загальноосвітня школа 1-3 ступенів № 1 м. Калинівка – пункт тестування №53, Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-гімназія – пункт тестування №54. Орієнтовна кількість учасників ЗНО на пункті № 53 – 234, на пункті № 54 – 240. Орієнтовна тому, що 18 червня 2020 року Верховна рада України ухвалила закон, який звільняє здобувачів повної загальної середньої освіти від обов’язкової здачі державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням, у тому числі й у формі ЗНО. Рішення за здобувачами. Тестування з української мови та літератури у вказаних пунктах відбудеться 30 червня.
18 Червня, 2020 р., 17:26
Завершено капітальний ремонт покриття гімнастичного майданчика по вул. Незалежності, 52 у м. Калинівка. З метою забезпечення відповідного рівня безпеки та комфорту під час занять на встановлених вуличних тренажерах на майданчику укладено спеціальне травмобезпечне покриття у вигляді різнобарвної гумової плитки, яке залишається рівним, неслизьким та пружним за будь-яких погодних умов, створює амортизуючий ефект, що захищає від різних травм. Отож, втілено в життя ще один проєкт – сучасну, комфортну, безпечну спортивно-ігрову локацію на території міського стадіону, на якій вже активно проводять час мешканці нашої громади, займаючись спортом на свіжому повітрі. Фінансування капітального ремонту покриття гімнастичного майданчика здійснено за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ.
18 Червня, 2020 р., 14:25
У відділі «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калинівської міської ради вже доступна комплексна послуга ID-14, яка передбачає одночасне оформлення першого паспорта та ідентифікаційного номера платника податків.
18 Червня, 2020 р., 08:36
16 червня відбулась онлайн конференція, на якій обговорювались проєкти «Програма фізичного оздоровлення населення в громадах: досвід країн Вишеградської четвірки для України» та «Вінниччина – територія здоров’я!». 
17 Червня, 2020 р., 16:14
Розпочато капітальний ремонт тротуару по вул. Промислова (від буд. №51 до буд. №75) в м. Калинівка.
17 Червня, 2020 р., 15:25
Сьогодні в Україні черговий антирекорд за кількістю нових захворювань на COVID-19 – за останню добу зафіксовано 758 випадків зараження. Тож боротьба з вірусом не припиняється вже який місяць поспіль, і нам варто бути пильними.
17 Червня, 2020 р., 11:55
Як ми вже повідомляли, з 4 червня два заклади дошкільної освіти Калинівської міської ОТГ (№1 та №7) відновили свою роботу з дотриманням усіх вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».
17 Червня, 2020 р., 08:56
З метою сприяння підвищення рівня інформування молоді про наявні можливості Україні Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою Всеукраїнський молодіжний центр ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua.
16 Червня, 2020 р., 15:32
У зв’язку з впровадженням другого етапу реформи охорони здоров’я, прийом пацієнтів у поліклінічні відділення вторинного та третинного рівня відбувається у більшості закладів виключно за електронним направленням. Електронне направлення за пріоритетними напрямками (мамографія, фіброколоноскопія, езофагогастродуоденоскопія тощо) дає підставу пацієнту отримати дану послугу безкоштовно (за кошти НСЗУ) у тих закладах, які заключили договір з НСЗУ за відповідними пакетами надання високоспеціалізованої допомоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь