Пошук

Новини громади

23 Червня, 2020 р., 12:19
Шановні державні службовці та ветерани державної служби!
22 Червня, 2020 р., 15:31
До уваги мешканців Калинівської міської об’єднаної територіальної громади!
22 Червня, 2020 р., 12:54
Напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні працівники Дружелюбівського сільського будинку культури і сільської бібліотеки (Віра Майструк, Галина Глуханюк) та спеціалісти Калинівської міської ради, які працюють на території с. Дружелюбівка (Катерина Гончаренко, Наталія Тютюнник), впорядкували територію навколо пам’ятника воїнам-односельчанам, які загинули на фронтах Другої світової війни. В ході робіт було скошено траву, обрізано гілля дерев, прополено квітники, прибрано від сміття та бур’яну бетонні плити – загалом наведено лад на усій прилеглій території. Дбаючи про пам’ятні місця, пам’ятники, обеліски, ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав своє життя у страшній та безжальній війні за мирне і щасливе майбутнє кожного з нас.
22 Червня, 2020 р., 10:09
22 червня 1941 року, попри таємну угоду про ненапад (пакт Молотова-Ріббентропа 1939 року) та тісну військово-економічну співпрацю із СРСР, нацистська Німеччина атакувала радянські частини по всій лінії кордону від Балтійського до Чорного моря. Розпочалася німецько-радянська війна 1941-1945 років як складова, але основна частина Другої світової війни, яка забрала життя кожного п'ятого українця.
21 Червня, 2020 р., 09:26
Всіх татусів нашої громади вітаємо з Днем батька!
21 Червня, 2020 р., 08:30
Шановні медичні працівники та ветерани галузі!
19 Червня, 2020 р., 19:54
У третю неділю червня ми традиційно відзначаємо День медичного працівника, професійне свято тих, хто рятує життя, береже та примножує наше здоров'я, допомагає у скрутні хвилини. Напередодні свого свята, вперше без урочистостей та концертних програм, але з великою вдячністю за титанічну працю приймав вітання просто неба від Калинівської міської ради та помічників народного депутата України Петра Юрчишина високопрофесійний колектив КП "Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Калинівської міської ради.
19 Червня, 2020 р., 15:52
Сьогодні вранці, напередодні Дня медичного працівника, який відзначатиметься 21 червня, медичних працівників закладів охорони здоров'я Калинівського району вітали очільники району, представники Калинівської міської ради, помічники народного депутата України Петра Юрчишина та керівники медичних закладів. В зв'язку з карантинними обмеженнями урочисте зібрання відбулось під відкритим небом у дворі Калинівської центральної районної лікарні.
19 Червня, 2020 р., 12:23
У 2020 році в закладах загальної середньої освіти Калинівської міської об’єднаної територіальної громади будуть працювати два пункти проведення ЗНО. Загальноосвітня школа 1-3 ступенів № 1 м. Калинівка – пункт тестування №53, Калинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-гімназія – пункт тестування №54. Орієнтовна кількість учасників ЗНО на пункті № 53 – 234, на пункті № 54 – 240. Орієнтовна тому, що 18 червня 2020 року Верховна рада України ухвалила закон, який звільняє здобувачів повної загальної середньої освіти від обов’язкової здачі державної підсумкової атестації, водночас вони мають право пройти її за власним бажанням, у тому числі й у формі ЗНО. Рішення за здобувачами. Тестування з української мови та літератури у вказаних пунктах відбудеться 30 червня.
18 Червня, 2020 р., 17:26
Завершено капітальний ремонт покриття гімнастичного майданчика по вул. Незалежності, 52 у м. Калинівка. З метою забезпечення відповідного рівня безпеки та комфорту під час занять на встановлених вуличних тренажерах на майданчику укладено спеціальне травмобезпечне покриття у вигляді різнобарвної гумової плитки, яке залишається рівним, неслизьким та пружним за будь-яких погодних умов, створює амортизуючий ефект, що захищає від різних травм. Отож, втілено в життя ще один проєкт – сучасну, комфортну, безпечну спортивно-ігрову локацію на території міського стадіону, на якій вже активно проводять час мешканці нашої громади, займаючись спортом на свіжому повітрі. Фінансування капітального ремонту покриття гімнастичного майданчика здійснено за рахунок коштів бюджету Калинівської міської ОТГ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних