Пошук

До уваги пацієнтів, які підписали декларацію з сімейним лікарем Калинівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги!

Дата: 16.06.2020 15:32
Кількість переглядів: 998

У зв’язку з впровадженням другого етапу реформи охорони здоров’я, прийом пацієнтів у поліклінічні відділення вторинного та третинного рівня відбувається у більшості закладів виключно за електронним направленням. Електронне направлення за пріоритетними напрямками (мамографія, фіброколоноскопія, езофагогастродуоденоскопія тощо) дає підставу пацієнту отримати дану послугу безкоштовно (за кошти НСЗУ) у тих закладах, які заключили договір з НСЗУ за відповідними пакетами надання високоспеціалізованої допомоги.

Зокрема, «Подільський регіональний центр онкології ВОР» у разі потреби за електронним направленням сімейного лікаря безкоштовно виконує цистоскопію, мамографію, гістероскопію, фібробронхоскопію, езофагогастродуоденоскопію, фіброколоноскопію.

«Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни ВОР» виконує гістероскопію, езофагогастродуоденоскопію, фіброколоноскопію, цистоскопію.

Міський лікувально-діагностичний центр м. Вінниці, що знаходиться по вул. Київська, виконує мамографію, фіброколоноскопію, фіброгастродуоденоскопію.

Наголошуємо, що клініку, у якій ви, як пацієнт, хочете пройти призначене сімейним лікарем обстеження, та на яке у вас є електронне направлення, ви можете обирати самостійно. Також отримати консультацію «вузького» фахівця за електронним направленням сімейного лікаря можна у будь-якому медичному закладі держави Україна, який заключив договір з НСЗУ згідно даного пакета надання медичної допомоги.

Звертаємо вашу увагу, що у більшості обласних закладів надання медичної допомоги організовано та функціонує ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС НА ПРИЙОМ.

Ви можете записатись самостійно он-лайн на сайті обраного вами закладу, або за допомогою вашого сімейного лікаря за відповідними телефонами.

Ось деякі з них:

ВОКЛ ім. Пирогова - /0432/ 53-13-83, 67-13-61.

КНП «ВОСК ДРЗН» (диспансер радіаційного захисту) - /0432/ 67-32-89.

«ВОКВЕЦ» (ендокринологічний центр) - /0432/ 61-17-43.

«ПРЦО ВОР» (онкоцентр) - /0432/ 46-16-27, /0432/ 65-52-71.

Нагадуємо, що записатись  на прийом до сімейного лікаря Калинівського міського центру ПМСД можна за телефонами: 2-16-86,  (067)4359303.

Адміністрація Калинівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь