Пошук

До уваги пацієнтів, які підписали декларацію з сімейним лікарем Калинівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги!

Дата: 16.06.2020 15:32
Кількість переглядів: 1028

Фото без описуУ зв’язку з впровадженням другого етапу реформи охорони здоров’я, прийом пацієнтів у поліклінічні відділення вторинного та третинного рівня відбувається у більшості закладів виключно за електронним направленням. Електронне направлення за пріоритетними напрямками (мамографія, фіброколоноскопія, езофагогастродуоденоскопія тощо) дає підставу пацієнту отримати дану послугу безкоштовно (за кошти НСЗУ) у тих закладах, які заключили договір з НСЗУ за відповідними пакетами надання високоспеціалізованої допомоги.

Зокрема, «Подільський регіональний центр онкології ВОР» у разі потреби за електронним направленням сімейного лікаря безкоштовно виконує цистоскопію, мамографію, гістероскопію, фібробронхоскопію, езофагогастродуоденоскопію, фіброколоноскопію.

«Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни ВОР» виконує гістероскопію, езофагогастродуоденоскопію, фіброколоноскопію, цистоскопію.

Міський лікувально-діагностичний центр м. Вінниці, що знаходиться по вул. Київська, виконує мамографію, фіброколоноскопію, фіброгастродуоденоскопію.

Наголошуємо, що клініку, у якій ви, як пацієнт, хочете пройти призначене сімейним лікарем обстеження, та на яке у вас є електронне направлення, ви можете обирати самостійно. Також отримати консультацію «вузького» фахівця за електронним направленням сімейного лікаря можна у будь-якому медичному закладі держави Україна, який заключив договір з НСЗУ згідно даного пакета надання медичної допомоги.

Звертаємо вашу увагу, що у більшості обласних закладів надання медичної допомоги організовано та функціонує ПОПЕРЕДНІЙ ЗАПИС НА ПРИЙОМ.

Ви можете записатись самостійно он-лайн на сайті обраного вами закладу, або за допомогою вашого сімейного лікаря за відповідними телефонами.

Ось деякі з них:

ВОКЛ ім. Пирогова - /0432/ 53-13-83, 67-13-61.

КНП «ВОСК ДРЗН» (диспансер радіаційного захисту) - /0432/ 67-32-89.

«ВОКВЕЦ» (ендокринологічний центр) - /0432/ 61-17-43.

«ПРЦО ВОР» (онкоцентр) - /0432/ 46-16-27, /0432/ 65-52-71.

Нагадуємо, що записатись  на прийом до сімейного лікаря Калинівського міського центру ПМСД можна за телефонами: 2-16-86,  (067)4359303.

Адміністрація Калинівського міського центру первинної медико-санітарної допомоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних