Пошук

Новини громади

14 Лютого, 2022 р., 11:51
Чотирнадцятого лютого Калинівський міський голова Василь Поліщук відвідав військову частину А 1119, яка дислокується у Калинівці. Під час візиту до арсеналу міський голова зустрівся із тимчасово виконуючим обов’язки командира частини підполковником Артуром Треско та особовим складом військової частини.
11 Лютого, 2022 р., 15:39
Працівники комунальних підприємств «Благоустрій міста Калинівки» та «Господар» продовжують упорядковувати територію населених пунктів громади.
11 Лютого, 2022 р., 15:27
11 лютого  у Калинівській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні перебуває 59 хворих, у 57 хворих підтвердили  COVID-19.
11 Лютого, 2022 р., 14:53
З 14 лютого учні 5 – 11 класів знову сядуть за шкільні парти.  За рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калинівської міської ради в закладах загальної середньої та позашкільної освіти відновлюється очна форма навчання.
11 Лютого, 2022 р., 14:36
Одинадцятого лютого в приміщенні Калинівської міської ради відбулася робоча зустріч Калинівського міського голови Василя Поліщука із директором Вінницької дирекції АТ «Укрпошта» Володимиром Шаловінським. На зустріч також запросили виконуючих обов’язки старостів Калинівської міської ради, начальницю управління соціального захисту та охорони здоров’я Оксану Якименко та начальницю ВПЗ Калинівка Наталію Мідяну.
11 Лютого, 2022 р., 09:00
10 лютого святкувала свій поважний ювілей – 90-річчя від дня народження - жителька Корделівки Зінаїда Федорівна Жовта.
10 Лютого, 2022 р., 15:38
10 лютого  у Калинівській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні перебуває 66 хворих, у 61 хворого підтвердили  COVID-19.
10 Лютого, 2022 р., 15:06
Два проєкти Калинівської громади перемогли на конкурсі обласної Ради «Комфортні громади» - 2022. Співфінансування з обласного бюджету Калинівська громада отримає на реалізацію проєктів «Спортивний майданчик-територія здоров'я», який реалізовуватиметься у Корделівці й передбачає будівництво спортивного майданчика на території опорного навчального закладу та «Черепашинецький парк відпочинку» - облаштування парку відпочинку у Черепашинецькому старостинському окрузі.
10 Лютого, 2022 р., 11:15
Центр культури та дозвілля Калинівської міської ради оголосив національно-патріотичний онлайн-конкурс «В хоробрих серцях жива Україна», присвячений  8 річниці загибелі Героїв Небесної сотні. До участі запрошуються жителі Калинівської територіальної громади.
10 Лютого, 2022 р., 09:58
Міністерство цифрової трансформації презентувало новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність». Це 8 серій тривалістю 6-10 хвилин про основні принципи безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних