Пошук

Новини громади

09 Лютого, 2022 р., 16:23
Калинівський міський голова Василь Поліщук зустрівся із колективом та керівниками ТОВ «Агромаш — Калина» Миколою та Юрієм Васківнюками, щоб обговорити питання про подальшу співпрацю та ознайомитися із нововведеннями, які відбулися на підприємстві останнім часом.
09 Лютого, 2022 р., 14:54
9 лютого  у Калинівській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні перебуває 66 хворих, у 60 хворих підтвердили  COVID-19.
09 Лютого, 2022 р., 13:01
«Хочу висловити найтепліші слова вдячності за вашу благородну працю, за вашу чуйність, професіоналізм та особливий підхід до кожної жінки! За те, що даруєте людям найдорожче – здоров’я та життя! Ви - чудова команда пологового, дійсно, професіонали своєї справи! Завжди з нами на зв’язку і ніколи не відмовляєте у пораді або консультації навіть у свій вільний позаробочий час. Дуже вдячні й цінуємо ваш час і уважність до нас. Всім величезна подяка і побажання успіхів у майбутньому», - таку зворушливу подяку залишила у книзі відгуків родина Вишневських, у котрих у калинівському пологовому відділенні за останні роки народилося 7 онуків.
08 Лютого, 2022 р., 15:23
8 лютого  у Калинівській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні перебуває 65 хворих, у 63 хворих підтвердили  COVID-19.
08 Лютого, 2022 р., 12:30
Державний навчальний заклад «Гущинецьке ВПУ» має намір розпочати у Калинівці підготовку робітничих кадрів з професії електрозварник на автоматичних і напівавтоматичних машинах. На 18 позачерговій сесії Калинівської міської ради депутати затвердили «Програму впровадження інноваційних технологій підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації робітничих кадрів з професії «Електрозварник на автоматичних і напівавтоматичних машинах» ДНЗ «Гущинецьке ВПУ», місце провадження – м.Калинівка на 2022 – 2027 роки».
08 Лютого, 2022 р., 09:30
7 лютого ювілейний – 90 рік народження – святкував житель Писарівки Федір Борисович Чигрин.
07 Лютого, 2022 р., 16:32
Жіночий вокальний ансамбль «Оскамит» став володарем Гран-прі І-го Міжнародного дистанційного фестивалю-конкурсу «Різдвяні дзвони». Це був перший конкурс, в якому взяв участь колектив з Черепашинець, але перший млинець не був глевким й приніс «Оксамиту» не просто перше місце, а Гран-прі.
07 Лютого, 2022 р., 15:12
7 лютого  у Калинівській ЦРЛ на стаціонарному лікуванні перебуває 70 хворий, у 68 хворих підтвердили  COVID-19.
07 Лютого, 2022 р., 14:52
Працівники комунальних підприємств «Калинівкаводоканал» та «Благоустрій міста Калинівки» завершують роботи із заміни аварійної ділянки водогону по вулиці Машинобудівників у Калинівці, протяжність якої близько ста метрів.
07 Лютого, 2022 р., 14:11
Останнім часом у соціальних мережах та засобах масової інформації активно обговорюється питання реорганізації поштових відділень та перехід на послуги пересувної пошти. Як стало нещодавно відомо, керівництво АТ «Укрпошта» має намір скоротити 15 працівників калинівської пошти, а на базі центру зв'язку, який обслуговував чотири райони, створити міське відділення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних