Пошук

Калинівський міський голова відвідав військову частину А 1119, яка дислокується у Калинівці

Дата: 14.02.2022 11:51
Кількість переглядів: 2295

Чотирнадцятого лютого Калинівський міський голова Василь Поліщук відвідав військову частину А 1119, яка дислокується у Калинівці. Під час візиту до арсеналу міський голова зустрівся із тимчасово виконуючим обов’язки командира частини підполковником Артуром Треско та особовим складом військової частини.

За останні роки відчутно покращилась матеріально-технічна база військової частини, вжиті додаткові сучасні заходи безпеки. Так, у червні 2019 року арсенал перейшов на трирівневу систему охорони. Значно розширили штат підрозділу охорони, включили кінологічний підрозділ, озброїли охорону сучасними технічними засобами. Охоронні периметри потенційно-небезпечних об’єктів обладнані огорожею нового типу, периметровими технічними засобами охорони і освітленням. Так само встановлена і система відеоспостереження, де зображення з камер виводиться на монітор чергового з безпеки.

-Всі позитивні зміни, які відбулися у військовій частині, значно покращили рівень безпеки. Ми бачимо, що арсенал живе звичним життям, всі військовослужбовці чітко та якісно виконують свої обов’язки, тому причин для паніки немає, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Однак і пильність не варто втрачати, тому при виявленні підозрілих осіб потрібно терміново повідомити у правоохоронні органи.

Міська рада постійно підтримує військовослужбовців та надає матеріальну допомогу на потреби військових частин, які дислокуються на території громади. На 18 сесії Калинівської міської ради на потреби військової частини А1119, згідно із Комплексною оборонно-правоохоронною програмою Калинівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки, спрямували 100 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь